Mutti Kıziar doktorum 10 haftadan önce önermiyor ama bana da sana kalmış diyor.uçağa binen oldu mu herhangi bir bilgisi olan var mı
Yeniyeniden Mutti 15 haftalık bulgaristana gittim geldim 1 gun ara ile araba ile birde sorun yoksa kanama falan uçakta sorun olmaz bence
HazelSeren Mutti ben 5 6 hafta arası bındım canım doktorum bısey olmaz demıstı o yüzden sorun yaşamadan gıttım geldım
Yeniyeniden Mutti senin daha oncebyokmuydu seni hatırladım madarotor degilmiydin sanki hamileydin o ara
Yeniyeniden Mutti hatırladım uzun suredir buradasın bende öyle yaşı geçmiş biri vardı bebek isteyen işte o benim bende hamileyim sonunda😂
Barbie77 8 haftalıkken arabayla gittim ama doktoruma sorduğumda 7.haftadan itibaren uçağa binebilirsin demişti. Ama doktorum gitme deseydi gitmezdim😅 Devlet hastanesine mi gidiyorsunuz? Oradaki doktorlar genelde her konuya yasak koyuyor sorumluluk almamak için.
FAld Ben daha kalp atışını duymadan gitmiştim Almanyaya ve sonra Almanyadan geri geldiğimde artık 5 haftalıktı ve kalp atışını duydum. Doktorum dedi ki eğer sağlıklı gebelikse onu uçak etkilemez, sağlıksızsa kafese girsen bile düşük olur.
Aslaninannesi_ Mutti Doktorunuz önermiyorsa bir bildiği vardır bence planlarınızı bir iki hafta daha erteleyin bebişiniz için
Sel-sel 12.haftada Amerika’ya gittim 12-13 saat sürdü ben sorduğumda bi sorun olmaz ama varis çorabı öneririm demişti 10. Hafta civarında sormuştum.