Aase Mth ben yarin 13 haftalik olcam..bulantim hala cok var. 13 den sonra azaliyor diyorlar..gerceekten azaliyor mu:(
Gozde_coskun Aase meehaba 13+1 im ☺️ Hamıle kaldıgımdan beri bulantım olmazdı hele bu aylar bas agrısı harıc hamıle oldugumu bazen unutuyorum cok nırmal gecıyor . Cınsıyet bıdahaki randavuda sylucek. Karnım hafıften cıktı bıde
Zeyneptuna Bende 13+4 üm Allah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin benim hamileligimin basindan beri hic mide bulantim olmadi saddece bazi yiyeceklere karsi tiksinti vardi.cinsiyetini ogrendinmi benimki %70kiz dedi doktorum 😍
Ayserhnckn Bende yarın 13. Haftama giricem inşallah. Bulantılar hafifledi sanki ama koku duyunca yine oluyor ve birde mide yanması eklendi üzerine gaz problemi falan baya mideyle ilgili ne yaşanırsa yalanıyor sanırım bu dönemde :) çok şükür bunlarda geçer elbet evlatlarımız sağlıkla gelsinler de ben şikayet etmemeye çalışıyorum. Birde göğüsler evet sızlamaya başladı önceden ergenlikte ki gibi ağrıyordu sadece şimdi birden bire sızı şeklinde geliyor 😏