egeli1gebe Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum 30.haftaya girmek üzereyim bebeğin kilosu 1.800 olmuş kendi doktorum rahatsızlandı kontrole başka doktora gittim kilosu biraz fazla dedi sizde durumlar nasıl? Cevap yazan herkese teşekkürler şimdiden 🌸🌸
FtMs egeli1gebe geçen hafta gittim kontrole 29 haftalığız 1200 gr kilosu boyuda 39 cm boyu uzun kilosu iyi demişti doktorumuz
Gonul35 egeli1gebe nette yazilanlara gore 1500 olmasi lazm 30 haftalik bnde yarn ogrencm 1800dur diye umuyrm ama norml bnce
Htccprz egeli1gebe 27+4 'te 1200 gram 35 cmdi kızım canım haftada 200 300 gram alıyorlar artik normal vence sizinkinin de kilosu
HaticeElmas egeli1gebe bizde 28+5 haftlğz dün kontrolüm vardı doktorum 1220 gr olduğunu söyledi gayet iyi normal kilosu dedi bnce endişelnmyn
egeli1gebe FtMs sağlıkla kucağına al inşallah ♥️ Ay ne bileyim korkuttu beni doktor bakalım kendi doktorum dönünce ne diyecek hasta diye aramakta istemiyorum.
egeli1gebe Gonul35 internette 1400-1500 diyo bende korktum haliyle 😞 çok fark yok aslında ama ilk gebelik delilik getiriyomuş bunu anladım insan hamileliğe yabancı olunca normaldir 🤦🏼♀️
mer Pazartesi ogrencem 30 haftalik gozuyor uygulamada ama ulturason 30 +5 gosteriyor o yuzden bilmiyrm ogrencem pazartesi allah izin veiririse yanliz tekmeler biraz kisitlandi gbi anlamadm atiyor ama degisik bisey var gbi ?
egeli1gebe mer aynısı oldu 1 hafta tansiyon düşük gezdim sonra hızını alamadı sağ olsun umarım bir sorun yoktur ama bunlar hep şımarıklık 😋
mer Anladim bundan endiseleniuorum sadece ama cok sukur hareketler var az yiyorum surekli yiyorum simdide uyucam.