selaydab 30. Haftadan beri aralikli sancılarını aşağı baskı oluyordu, 31 haftadayken temizlik yaparken cok aykta kalmistim diye bildigin sancilandim sanci cektim, 33. Haftalarda aynı şekilde ve doktora gittigimde cocuk cok kasiliyordu alttan muayene edildim 2 cm açılmam olmuş. 3 gün yatış verildi igne serum ilac vs. Bebis sakinleşti taburcu oldum ama full yatmam lazımmış zaten annemlerdeydim rahatim ama yine tabi oyle doktorun dediği kadar yatmiyordum. Bugun 34 +6 gunluguz rdvum vardi gittim doktor baktı ve hala 2 cm acilma var rahim duvarim incelmis ve bebegin başı cok asagidaymis kanala girmiş. WC ihtiyaci haric kalkmicalsin hep yaticaksin yemegi bile yattigin yerden yiceksin hiç bir şey yapma biraz daha zaman kazanalim dendi şuan geldigimden beri yatmaya çalışıyorum. Elinden geldigince yaninda destekcin varsa bol bol dinlen kesinlikle ev işi yürüyüş vs yapma ben yaptim çünkü simdi cocuk baya inmiş doktordan geldigimden beridir agrim var zaten alttan el ve ultrason yaptigi icin hafif kanamam oldu o yüzden ağrım var suan dinleniyorum en azindan 37 kadar dayanalim