_mavii_ Epidural sezaryan yapmış olanlara bir sorum var. Acaba doğum esnasında hissedilen çekiştirme hissi neye benziyor? Benim kız içeride dönerken ağır çekim dönüyor da her yerime değiyor sanki, böyle bir his mi acaba 🤭
Evhamlikurabiyeanne Bence dis cektirirken aci yok ama doktor zorluyor ya ciksin diye ona benziyor ilk dogumumda cekistirmeyi cok hissedip korkmustum 2 hafta önceki dogumumda o kadar hissetmedim
_mavii_ Evhamlikurabiyeanne hımm diş diyince bir fena oldum ama acısının olmaması çok iyi bişey bence, teşekkürler ☺️
BetulSahin5444 Ben duymuştum uyuşuk olduğu için acı sıfır değişik bir his ama kötü değil duygulandım ama kızımın bedenimden ayrilmasina
_mavii_ Happy20 ne kadar mutlu oluyorum bu cevaplarla, çok endişe etmiyorum ama yine de ameliyatya insan bir acaba diyor, teşekkürler 🤗
nunual_ Ben çok korkuyorum ya ikiz ve ilk gebeliğim nasıl olcak acaba paniklermiyim yada hadi uyuşmazsam bir sürü düşünce 😖
_mavii_ nunual_ böyle bir endişen varsa bence bunu doğum öncesi mutlaka doktorumla görüşmelisin, benim acı eşiğin düşük ben de bu konuyu konuşacağım mutlaka
nunual_ _mavii_ doktorum 37 ye kadar bekleyebiliriz şuan bi sıkıntı görünmüyor dedi birdahaki kontrolde konuşmayı düşünüyorum bende