Sevdaninmucizesi MiniAzra kızının adı Azra ise battaniyeye de Mahmut yazacak değilsin soru yersiz olmuş biraz
Elif82 Yani sorduğun soruya şimdi baktım da canım cevabını kendin vermişsin zaten adı Azra olacak demişsin Ayşe yazamazsın o halde nesini soruyorsun bunun 🤔😉
Tomurcuk18 MiniAzra O zaman neyin tribindesin be canım 🤦🏻♀️ Soracaksan yardımcı olalım sormayacaksan yeni post ne diye açıp trio yapıyorsun.
Nrnnrn Kocam beni dövdü kaynanam beni üzdü kocamı bi kadınla bastım yaz 500 kişi yorum yapar :) sen yine kafandan bi senaryo yaz sonuna da ağlamaklı arındırarak şırnak istediğin soruyu sor. O zaman herkes sana cevap verir. Ben de sağlıkla ilgili çok şey sordum hesabımı sildim. Maalesef vicdana oynamadan, ezik ezik olaylar anlatmadan kimse seni tinlamiyor. Olmasa bile sen kafandan uydur iste :*
Papatyapapatya Nrnnrn bence kızların hakkına girmeyın ...sagolsunlar her konuda ayrımcılık yapmadan yardım ediyorlar..ben kızlardan çok şey oğrendim haklarını helal etsinler...
Tomurcuk18 Rasev 2 gün önce katılmış ve hiç yorum yok. Cok mantıklı bi hesap gibi gelmedi. Kızımın adı Azra olcak ama battaniyeye ne yazdırsam ? Ayşe fatma falan yazdır 😂
Tomurcuk18 Aysesare 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙈 bazen burda okuduklarıma hiç inanasım gelmiyo 😂 diyorum kesin dalga gecmek için yazıyolar
Tomurcuk18 Aysesare Bazen o kadar önemli postlar böyle saçma seyler yüzünden altlarda kalıyor ki üzülüyorum. Allah akıl fikir versin. Amin😂