Sokratesss arkadaşlar lütfen bana mama tavsiyesi verir misiniz ? bugün hipp alacaktım osman gönülal palm yağı olmasın mamalarda diyor ve hippte var. ne yapıcağımı şaşırdım . bebeğim 30 günlük sütüm az desteklemek istiyorum
Ayvareceli Sokratesss ben hipp aldım valla herkes çok memnun. Her kafadan bi çok ses çıkıyor ya. Kullanıcı yorumlarını değerlendirmek daha mantıklı bence. Ayrıca anne sütü givi en besleyici de hipp
Ymrrr Sokratesss Bebelac Gold hepsini denemiş kabızlık gaz şikayetleri yaşamış biri olarak kesinlikle Bebelac Gold tavsiye ederim
Rabiul Sokratesss aptamil kullandım çok gaz yaptı doktor sma comfort önerdi. Mama dan önce kendi sütünüzü arttırmaya çalışın. Anne çayı , hurma , kuru üzüm , incir , bol su bunları yaptığınız halde sütünüz az mı geliyor ?
Samberf Sokratesss golden goat keçi sütü olduğu için alerjik reaksiyon göstermiyor genelde ben çok memnun kalmıştım doktorum da onu önermişti
Burakmerve Merhaba 3 çocuğumda da sma kullandım ben memnundum bebeklerim öyle çok fazla kiloda almadı mamayla süt destekli olduğu için.
Sokratesss Burakmerve Burakmerve öyle garip hissediyorum ki :( mama verirsem gaz yapar mı bağırsaklarını etkiler mi sütüm neden az diye düğünüp stres yapmaktan 1 haftadır iyice kötü oldum. sma da palm yağı var diye alternatif bakıyorum ama bu ruh halinden nasıl çıkıcam bilmiyorum
Sokratesss Mommmmy Rabiul evet yapıyorum elimden geldiğice , süt oluyor ama memeler tam dolmuyor ve çocuk 5 ila 8 dk arası boşaltmış oluyor. sonra bekle ki dolsun :(
Ayvareceli Ymrrr hippten herkes çok memnun bende en ufak gramajlısını aldım kenarda tutuyorum siz memnun kalmadınız mı
Ymrrr Ayvareceli canım kabızlıgı devam etti gazı da aynı zamanda alerji yaptı bende değiştirdim doktor tavsiyesiyle denemediğim mama kalması Bebelac Gold en son ve cidden Allah razı olsun çocuğumu morarırken görmek beni çok üzüyordu şimdi şyşylz çok
Sokratesss Ymrrr benim de korkum bu alıcam mama gece vermeyi düşünüyorum öyle olursa naprım bilmiyorum acemiyim zatwn :( keşke minik deneme poşetleri olsa koca kutu almak zorunda kalmasak
Ymrrr Sokratesss Gold al canım ne kusma ne kabızlık ne yapalım yavrularımız için kaç kutu mama gitti bir bilsen ama çok şükür Bebelac Gold çok iyi geldi