Ayguness Kızlar bugün doktora gittim ve iki cm açılma dedi bunu yaşayan varmı neye dikkat etmem lazım idrar yolu enfeksiyonum var çok fazla
hasret_isa Ayguness hiçbir iş yapma sakın açıklık olmuş Allah korusun doğum olur haftan da çok erkenmis bol bol dinlen hiçbir iş yapma
Denizpak Ayguness haftaniz o kadar da erken değil yaşam sınırını geçmiş kendinize korkutmayin alacak nefesi varsa 25. Haftada da doğup yaşayan bebekler var açıklıkla bir süre giden insanlar okudum burada bir müddet daha gider inşallah dualarımız seninle 🙏
Mery6619 Ayguness öyle ama 2cm acikliginiz varmış. Tabi herkes bi olmaz o açıklıkla haftalarca duranlar var ama tedbir amaçlı olsaydınız çok iyi olurdu. Wc harici kalkmayın dikkat edin. Eğer yakınınızda anneniz kayinvalideniz varsa bi süre onlarla kalın
Nuib Ayguness karından bakmayla.i farkedildi açıklık bende 27 hafta bitti dünden beri bebek aşırı hareketli ve kasılmalar sancılar var ayağa kalktigim anda bebeği çok aşağıda hissediyorum acılı bir şekilde
Nuib Ayguness gitmedim korkuyorum aşağıdan bakar diye daha doğrusu acile gtmek jstemedim normal randvuyla gidicem bugün sabah
FERAYyildiz01 Ayguness 31. Haftada bir santim açılmam vardı kızımda 1 santim açılmam ile 37.6 haftaya kadar dayandık çok şükür Rabbime Allah’ım sizinde yardımcınız olsun inşallah
FERAYyildiz01 Ayguness kalkmayın çok elinizden geldiğince hep uzanın rahmi uyaran yiyeceklerden uzak durun