meryinthemood Melek_cebrail başka bir doktora gittiniz mi acaba. Bana bir doktor kilosu bir hafta geriden geliyor dedi. Bugün başka bir doktora tekrar gittim yok öyle şey olur mu hatta 5 gün önden gidiyor bebek dedi. Bazen ölçümlerde hata olabiliyormuş.
Melek_cebrail meryinthemood her zaman düzenli gittiğim doktor bir dahaki sefere de aynısını söylerse başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Bbuusra Melek_cebrail Deveci armudu, kabak çekirdeği, kefir, kaşar ve bol bol su iç canım. Ve 2 hafta önemli değil, ben profa gitmiştim. 2 hafta geri ya da 2 hafta önde olması sorun değil normal dedi. 3 hafta önemli
Mervecimmm Melek_cebrail evet 1 hafta kuvezde kaldı ama kilosu yüzünden değil solunum sayısı yüzünden kaldı. Korkma hiçbir şey olmaz Allahın izniyle yakalar ama yakalayamazsa da dert etme kuvez kötü bir şey değil bebekler için yeni doğduğunda en güvenli yer orası. Kızım şimdi 3 yaşında ve yaşıtlarını yakaladı her şey yoluna girer yeter ki sağlıklı olsun.
Enfal_06 Melek_cebrail benimde gebelikte troidim çıktı ilaç kullanıyorum bizim de gerilik devam ediyor yapicak bişey yok
Enfal_06 meryinthemood gebeliğin başında çıktı ilaç kullandım düzeldi 29 haftada.tekrar ilaca başladık yükseldi çünkü troid ilk 3 ay ve 3 tirimesterin son ayları önemliymiş bebeğin gelişimi için 3.62 ydi ilaç kullandıktan sonra 3.5 düştü ilaca devam ediyorum 25 mg troid ilacı
meryinthemood Enfal_06 benim çok yüksek değil ama yine de 25 mg levotrion verdiler gebeliğin sonuna kadar kullan diye ben 20. haftadayım. Bebişteki gerilik için kafanıza takmayın lütfen. Her çocuğun gelişimi kendisine özeldir inşallah doğduktan sonra telafi edilir 🌸
Mine34 Melek_cebrail ben de 28 haftayim bana da zayıf dedj boyu kısa dedi 920 gramdi sen ogrenebildin mi kilosunu
Enfal_06 meryinthemood bilmiyorum benim gebelikte yükseldi öncesinde yoktu evet biliyorum her bebek ayni değildir amin inşallah sağlıklı olsun yeter toparlar
neslsah-1 Melek_cebrail kaşar peynir, kefir ,avakado, ceviz ,haslanmış yumurta ,yulaf ,muz, tahıllı ekmek kabak çekirdeği ve çiğ kuruyemişler ve herşeyden kararınca yemek ama ilk saydıklarım bebeğe güzel kilo aldırıyo denendi