Hasel0503 6+5 paso yatiyorum kese arkasi kanama alani var dusuge sebebiyet vermesin diye ilac kulkaniyorum haftaya perşembe kontrole gidicem vitamin ilaci kullaniyorum asiri uyku yapiyo halsizlik bas agrisi mide bulantısı birlikte seyrediyo😌😂sizler nasılsınız
Bebekmert Hasel0503 benimde düşük olmasın diye progestan kullanıyorum her gün şiddetli baş ağrım ve bel ağrım var. Gece kollarım uyuşuyor . Malesef yatamiyorum çünkü 2.5 yaşında bebem var
gizemyyyy Hasel0503 bende bugün 6+0 kahverengi akıntı var 2 kez acile gittim kanama alanı görülmedi ama progestan başladık bugün de kendi doktoruma gideceğim inşallah her şey yolundadır 🙏🏼
Rumeysa_01 Hasel0503 6+3 olduk bugün ikinci gebeliğim halsizlik karnimda şişkinlik var gören 5 aylık hamileyim sana genellikle biseyler yedikten sonra oluyor çok yemesem bile davul gibi sisiyorum ara ara kaşık.agrisi oluyor ama iyiyim 😍
Bebekmert Hasel0503 ayy Allah yardımcımız olsun tam ergen şimdiki bebekler . Hele de 3 yaş sendromlular ahh ahh 😭
gizemyyyy Rumeysa_01 regl olamamanın getirdiği şişkinlik mi acaba bende de oluyor gaz sancısı mı diyorum 🤓😂 bebeği gördünüz mü bu arada kalp atışı vs
Rumeysa_01 gizemyyyy yok canım daha gormedim 5+2 de gittigimde sadece keseyi gördüm 2 hafta sonra tekrar gel bebeğin olusumuna kalp atışına bakalım dedi doktor 3 eylülde randevum