Cansuuuh Kızlar 30 haftalık hamileydim rüyamda bebek emziriyordum sütüm geliyordu o emerken sızıyordu böyle rüya gören var mı acaba
Mrtbrv Cansuuuh 12 haftalık gebeyim hep goruyrm neden acaba bazen kendi BEBEGIM bazen baakasının bebegını ve hep erkek bebek. Ama duyduğum kadarıyla ilim demekmiş dogacak cocugun ilmi olurmus falan ne kdar doğrı bılmıyrm ama bu tur ruyalara guzeldır
leylaahmetbebek Cansuuuh aaa bnde bugün bur uryayi gördüm ya 35 haftaligim baktım oğlumu emziriyorum sütünde nasl.cok anlamida çok gzl baktım hayırlı evlat diyor maşallah güzel bir rüya bence
Kardelen120o Cansuuuh bende iki seferdir goruyorum dun gece yine gordum bugunde nişanım geldi adim adim sonra yaklasiyoruz 37+6 haftaligiz
Fatma3334 Aynı rüyayı ben gördüm hamileyim bi göğsümü veritken direk göğsümden süt akıyordu çok güzel bir rüyaydı
Ynckpgn Cansuuuh Bende hamile değilken başkasının bebeğini emziriyordum ve bebek baya büyüktü 😂😂bu ay hamile kaldım
Cansuuuh Kardelen120o yaaa 🥹 öyle güzel ki rüyası o kadar güzelse gerçeği nasıldır bende bi an önce kavuşmak istiyorum 30+0ız daha 🥺
hanlnim Cansuuuh bende aynı rüyayı gördüm doğum yapmışım ve bebeğimi emziriyordum o acıyı sızıyı hissettim rüyada 🥹