babyakdagmom 27+4 günlük hamileyim. Alt karnım çok sert ve ağır oluyor. Ayağa kalktığımda daha çok yaşıyorum sanki bebek çıkacakmış gibi. Bilgisi veya yaşayan var mı neden olabilir. Randevum pazartesi günü
melike180423 babyakdagmom bugun biz 28+0 olduk bende de ayni oluyo resmen kendini disari dogru itiyo bebek ve cok agriyo ama normaldir diye dusunuyorum
Mervetrkgl babyakdagmom 22+2 oldum bende ilk defa dün gece hissettim. Bi anda karnım sertleşti ama 1 dakika sonra geçti ama sürekli sanki çocuk kendini dışarı atıcakmış gibi hissediyorum. Az önce anneme sordum normal olduğunu söyledi. Benim kontrolümde önümüzdeki hafta cuma bakalım dr a da söylicem
babyakdagmom melike180423 inşallah öyledir. Ara ara karnımda toplanmaları oluyor ama alt karında olduğu zaman ciddi anlamda zorluyor
babyakdagmom Mervetrkgl son 1 haftadır filan sertleşmeler çok sık oluyor benimde. Özellikle akşamları nefesim anlık kesiliyor gibi oluyo ama çok uzun sürmüyor. Çalıştığım için yorgunluktandır diyorum. Ama hepsini not ettim sorcam inşallah
melike180423 babyakdagmom hareket alani gittikce azaldigi icin oyle oluyo diye dusunuyorum ben. bende de ara ara kendini topluyo disari dogru itiyo kendini