Maviyesil121212 28. Haftada bebek hareketleri çok artar yazıyordu uygulamada ama ilk günden bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum resmen içimde depar atıyor benim minnak kelebeğim :))) kafa yukarıdaydı aşağılara doğru iner insallah yavaş yavaş 😂
Evinaram Maviyesil121212 ay sorma sabaha kadar uyutmadı gündüz yine iyi ama gece mesaiye kalıyor benim ki hatta korktum neden bu kadar hareket ediyor diye
Tuba_44 Maviyesil121212 35. Haftada hareketleri daha farklı benim canımı bile yakıyo galiba karnım küçük daralıyo:))
Gnygns Maviyesil121212 benimki niye öyle değil yaaa çok mu uyuyor anlamadım.okulda çocukların sesini duyunca çokhareketli evde çok hareketsiz 😕
Maviyesil121212 Evinaram benimki Allah’tan gece pek uysal tık yok :) bu saatlerde ve akşam yemeği sonrası içerde 4 dönüyor yeri bol tabi son günlerde görücem ben onu :))
elfkbramtn Evet elhamdulillah hareketleri çok keskin ❤️ Sağlıkla gelsinlerde vursunlar aman razıyım ona 🤷🏻♀️ Bizimde gece bir hengame oluyor biraz vuruyor sonra durup uyuyoruz oda yoruluyor sanırım bizimde kafamız yukarıda ama sanırım attık aşağıda çünkü en hızlı vurduğu hissettiğin ayakları demişti doktorum şuan kaburgama doğru vuruyorsa ağşağıda bir yerlerde 😂😂🤭
Maviyesil121212 elfkbramtn yaa benimkinde hareketin keskin olduğu yer sürekli değişiyo kestiremiyorum o yüzden doktor söyleyecek gidince hala anlayamıyorum çünkü😂
Maviyesil121212 Tuba_44 o günleri görelim insallah da acısına razıyım istediği kadar tekmelesin yavrum😂😂
Gnygns Maviyesil121212 inşallahhhh.geçen haftalarda daha hareketiydi bu hafta okulda.çok yoruluyorum belki de ondandır.yarın kontrol var allahtan bakalım neler bekliyor bizi
Maviyesil121212 Gnygns onun da çok etkisi oluyor bir sıkıntı olduğunu sanmam gene de içiniz rahatlasın doktorunuza da danışırsınız