Feyzamali33 Kızlar ilk haftalarda lekelenme olduğu için ve ben negatif olduğum için uyuşmazlık iğnesi yapıldı 6-7 haftalıkken şimdi 28 olduk bugün indirekt coombs testi tekrar verdik negatif çıktı şimdi ben tekrar ikinci kez iğne olacak mıyım
Churcill Feyzamali33 bi daha yapılmıyo diye biliyorum. Doğumdan sonra bebek pozitifse o zaman yapıyolar
Yeniyeniden Feyzamali33 olunuyormus bende onu yeni öğrendim krtajdan sonra kan uyusmazligi iğne vuruldum geleyim simdi 17 haftalık kahve leke gelince doktor kan uyusmazligi iğnesi vuralım dedi 28 haftada tekrar edicez demisti sasirmistim
Feyzamali33 Churcill bnde öyle biliyorum ama emin de değilim riskli gebeliğim var sürekli hastaneye gidemiyorum iğne yapılmayacaksa gitmiyim diye soruyorum
Churcill Feyzamali33 riskliyse durumunuz bence doktorunuza danışın mutlaka olan da var olmayan da var çünkü
Meeerve @Feyzamali33 evet ikinci kez tekrarlanıyor. Doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna göre tekrar iğne yapılıyor
Seyma2424 Feyzamali33 bendede aynısı oldu doktor 28. Haftada bidaha vurucaz dedi 3. Gebeliğim diğerlerinde de hep 28 de vurdu
Feyzamali33 Seyma2424 test negatif çıktı bugün gidemeyeceğim pazartesi gitsem bu sürede bişey olmaz değil 2-3 gün var o zaman iğnemi olsam
Emos42 Feyzamali33 herşey bu kadar mı benzer 🤭 bende negatifim 5.haftada kanama var diye iğne yapıldı bugün perinatoloji doktorum tekrar kan aldı sonuç çıkmadan daha yarın iğne için gel yapmamız daha iyi olur tedbir açısından dedi sonuç pozitif de olsa negatif de olsa yapacak iğneyi
Feyzamali33 Emos42 bende gideyim o zaman tekrar vurulacak gbi evet bu arada aynı şeyleri yaşıyoruz ☺️
Nhrr Feyzamali33 vurulmasi gerekiyor ve doğumdan sonra bebeğin kanı pozitifse yine vurulmasi gerekiyor. ilk gebelikte bebek etkilenmiyor diğer gebelikleri korumak için iğneler eğer vurulmazsa ikinci gebelikte sizin kanınız bebeği öldürüyor o yüzden çok önemli iğneler.