Azra_Mom Kaderasminn Miraç Ali olarak söylemek daha uygun oluyor yakışıyor ama Asil ismi daha güzel daha modern ikisini beraber kullanacaksanız Miraç Ali ama çocuğa seçenek olsun istediğini kullansın diyorsanız ikinci şekilde Miraç Asil daha iyi olabilir bence 😊
Nzkse Kaderasminn kuzum bence miraç ile iki isimde uyumlu olmamış miraç ismi sanki tek kullanılması gereken bir isim gibi hissediyorum. Tabi en doğru kararı anne olarak sen verirsin 🌸
Kaderasminn @Azra_Mom aslında Ali simini istememin sebebi soyismimizle çok güze uyuyor ama kaynimin ismide ali olduğu için biraz kararsız kaldım
Azra_Mom Kaderasminn ailede de var diyorsun bilemedim bende sana kolaylıklar 🤣bende oğluma zor buldum isim erkeğe bulmak zormuş bende Atlas koyacağım tek içime sinen bu oldu sende Miraç Atlas koy daha güzel iyice kafanı karıştırayım 🤣
Kaderasminn @Nzkse ya eşimde aslında tek olmasından yana ama kızımın ismi iki isim olduğu için miracin yaninada küçük bir isim koymak istiyorum 🙂
Cokistersengelerbence Kaderasminn hareketli bir çocuk herkes gibi. Ama aynı zamanda çok zeki, akıllı ve duygusal da 🥰 teşekkür eder, öper, anne seni seviyorum der 🥰kurban olurum bebişime ♥️🙈bu arada tam 30 aylık
Kaderasminn @Azra_Mom vala ya erkek ismi çok zor gerçekten kız olsaydı ismi hazırdı ama erkek ismi bir türlü karar veremedik artık isimli hastane çıkışı sipariş vermem gerekiyor hemen karar vermem lazım 🙂
Azra_Mom Kaderasminn tam olarak böyle söyleyip karar aldırdım bende eşime o doğuma kadar beklemek istiyordu isim için ama hastane çıkışı kapı süsü ve hediyelik yaptırıcam diye zorla netleştirdim 30.haftada bizimde netleşti hemen yaptırdım hepsini trendyoldan yaptırdım diye mi bilemiyorum 1 hafta içinde hepsi geldi merak etme yetişir 😊
Kaderasminn @Azra_Mom biz 33 haftalık olucaz şimdi sipariş versem birhaftada gelse ondan sonra elbiselerin yıkaması utulemesihastane çantasını hazirlama falan derken 34 35 haftayı bulucak bu iki gün içerisinde son kararını vermemiz lazım 🙂
Azra_Mom Kaderasminn aynen vakit yok o zaman hemen halletmen lazım daha ağırlaşıcaksın bende bu tür işleri keşke daha önceden yapsaydım dedim çok ağırlaştım çünkü gündüz uğraşıyorum bütün gün gece kasılmalarım oluyor sonra insan son aylar sadece ayaklarını uzatıp yatmak istiyor