Aslanmom1 Paylaşırmısınız fikir olsun. Erkek bebek için düz ve sade renklerde bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım. Pierre cardinde sadece bir model beğendim başka da yok 🥹
prens_prenses_annesi Aslanmom1 bnce hastane icin oyle 10 lu setlere hic gerek yok normal begendin bi takimi gydirebilirsin
Zelihapekr Aslanmom1 onlu takım şart değil ki. Normal bi takım da alabilirsin. Zıbın tulum şapka eldiven çorap battaniye olsun yeter. Ben 10 lu takım almıştım kızıma ama içindeki banyo havlusu falan da vardı. O yüzden almıştım. Şimdi oğluma 10 lu almıycam
[silindi] Aslanmom1 benimki 10’lu battaniyeli set olanlardan Kitikate marka unisex renk ve modelleri var soft renkler kızıma kullancam hediye gelmişti cinsiyet henüz belli değilken ama kıza da erkeğe de rahatça kullanılabilir evde değilim resmini gönderemiyorum görsellerde de bulamadım
Aslanmom1 Azra_Mom Çok güzeller ama ben isimli setini yaptırdım fotoğraf çekimi için. Hemşireye verilecek setini bir türlü bulamadım 😅
Mrvsmt2502 Aslanmom1 hemşireye verilmek için 10 lu değile 5 li tercih edebilirsiniz. Özelde olsa iç zıbın dış zıbın falan uğraşmıyorlar
Aslanmom1 Zelihapekr İlk çocuk olunca insan çok özeniyor😅 Hepsi tam takım olmasını istiyorum battaniyesine kadar
Barbie77 Tiny Lamb’den aldım 1 set 10’lü düz krem sade kumaşı çok güzel %100 organik pamuk yumuşacık tavsiye ederim 😊
Okyanusolmak Aslanmom1 inan sadece 1 kere giydi. Alt üst normal al daha iyi. Hatta hm’nin kruvaze bodylerinden istedim. Ufacık bebeğe kafadan body giydirmek çok zor 😭