Gzd5 Kızlar yemekti kakaydi kusmaydi vs gerçekten işe yarayan hangi leke çıkarıci var memnun kaldiginiz?
Mery6619 Gzd5 e bebekteki baby me toz leke cikaricisini çok övüyorlar yengem eltim alıp kullanmış bende aldım ama daha denemedim
Hulo2105 Gzd5 ben dün e bebeğin fısfıs çıkarıcını aldım göbeği kanamış biraz sıktık az bekledi çitiledik çıktı hemen
Nur123aa Gzd5 bende hala iyi bir marka arıyorum Çay lekesi bile çıkmıyor hiç biriyle stop marka çok satın alınmış Trendyol da onu da aldım hiç bir işe yaramadı
Razismom Mery6619 ben eşimin tişörtleri üzerine denedim, normal deterjanlar çıkarmadığı lekeleri çıkarttı hatta rengi değişmiş beyaz çoraplar üzerine de denedim bembeyaz oldu .. Çok memnun kaldım
Mery6619 Razismom nasıl kullandınız suda beklentiniz mi? 2.bi kızım olacak ablasindan kalanlar sararmış onları yıkıycam bende
Razismom Mery6619 leğene sıcak su koydum 2 kaşık kdr bu toz deterjandan 1 saat falan beklettim suyun içinde, sonra normal makinaya attım bembeyaz oldular..
Razismom Nur123aa valla baby me toz çay lekesini çıkarttı, ayakta çay içerken beyaz ayakkabı üzerine döküldü… İz falan kalmadı
Nur123aa Razismom herkes memnun kaldığını yazmış markanın deneyeceğim gerçekten denemedigim marka kalmadı tek şans bakalım