Gkce18 Kızlar bugün adet günüm Sabah yaptıgımda cok hafif bi gölge görüyordum sanki ama yoktur diye koydum kenara 1 saat sonra bu sekilde olmuş ve daha once bu testen kullandım hiç bende çizgi cıkarmamıştı olabilir mi🥹❤️
Pamiramsi Olabilir de olmayabilir de 🥺🥹 ama sen kan vermeden önce 2 gün daha bekleyip bir daha test yap canım 🥰 inşallah vardır
Gkce18 Pamiramsi ya okadar duygusalllaştımki şuan anlatamam 🥹💗 Rabbim büyük inşallah vardır, belirtilerimde var, bu ayda klomen kullandım 2 yumurtam çatladı oyüzden ümitliydim inşallah yanılmam 🫣💗
beysenyil Gkce18 bende ilk böyle çok silikle öğrenmiştim, bir iki gün sonra tekrar test yapıp koyulaşınca kan vermiştim, inşallah sende de öyle olur 🌸 tebrik ederim canım 😘
Gkce18 isimsiz19 aşkım elimde testim kalmadı kargoda eczanede bayagı uzagımda ovülasyon testim var 1 saat sonra onu denicem bide 🥹❤️
isimsiz19 Gkce18 ay git al hemen ben bile meraktan çatladım😂❤️ Benimde bat 24 göğüs uçlarım ve kasıklarımda aşırı ağrı var umarım benimde tutmuştur dayanamıyorum test için ama sipariş ettim bakalım ne zaman gelecek🥹
Zarifokur Gkce18 kız bekleme git kan ver kız yada test al git bizi burda çatlatma 😂 burda bayılacağız 😂
Dilekulgtt Gkce18 bende bu testle denemistim ve boyle cikti 2 gun sonra baska marka yaptim oda silik cikti emin olmak icin benim yaptigim gibi yapabilirsin insallah vardir 🌸🌸🥰🥰
Gkce18 Zarifokur aşkım kana şuan gidemem hastane bayağı uzagımda eşim görevde 🫣💖 olmadı test almaya giderim ovülasyonlada deneyim de bugün bi bakalım koyu cıkıcakmı bacım
zlemceylan Gkce18 canım bunu değil de bence prodoctor varsa onu dene bu o kadar hassas olduğunu düşünmüyorum