DerenMrt Sever benim ikili testte %80 kız dedi 2 hafta sonra kesin kız buda ispatı diye oranın resmini verdi 😅
Elif160 Aysnr08 kan alındıktan sonra arayıp bilgi vercez dediler bana. Haber vermce tarama icin tekrar ultrasyna mı baklyo yksa kanda tek mi her sey belli oluyo cinsiyet vs.
angel16 Benimde cumartesi ikili taramam vardi bi tahminde bulundu doktorum. Fakat net olarak 3 hafta sonra söyleyecekmiş. Belki sizinde öyle olabilir. Bu arada 12+4 günlüğüz :)
Aysnr08 Elif160 ultrasonda belli oluyor cinsiyet doktor burun ve ense kalinligina bakiyo sonra kan aliyor beni telefonla aramislardi sonuc icin hayirlisi olsun ins
Hulya00 Elif160 belli olmaz canım onun için ayrıyetten bi dna gibi bişeydi onun için ayrı kan alıp bakılıyomuş ama ne gerek var zaten belli süreden sonra belli olup sölüyor doktor
Sevilayankara06 Elif160 kanda cinsiyet belli olmaz sanırım yurt dışına gönderilerin genetik testinde oluyor.
Fatmafatmaa Elif160 yok canım ultrasonda bakılıyor yine . İkili tarama da hem ultrasona giriyorsun bide kan veriyorsun
Elif160 Aysnr08 bana kıza benzyo dedi tam12 hafta oldu bugun bebek. Ama kesin deil bi ay snra yine bakarz dedi snra tarama için gidip kan verdm.kan snucundan snra tekrar mı ultrasyna cagrıyolar tarama için o kısmı anlamadım
Deletedmom541 Sever Benim belli olmustu 13+4 de 2 taramada kiza benziyor dedi bugun controlde tekrar kiz dedi yanilma olmadi
Sever Deletedmom541 peki nasıl yapılıyor bu ikili tarama kan mı veriyoruz veya bi alete felan mı bağlıyorlar
Deletedmom541 Sever yok normal muayene gibi ama biraz daha uzun bakiyor doktor, olculer aliyor bebisin sonra kan vermeye gidiyorsun okadar kan sonuclari 1 haftaya cikiyor