drnkra2025 Zorla yiyorum kahvaltı dışında bişey yemesem yemem o derece nezaman geçer bu 🥲 birde yataktan kalkamıyorum resmen hiçbişey yapasım gelmiyor halsizlik de çok
Ays_dmr drnkra2025 11+4 ten merhaba,sizinle aynı durumdayım o kadar bulantım ve halsizliğim oldu ki ilaç kullanmadan duramıyorum maalesef, 3 kilo kaybettim bile şimdiden.. ilk trimester sonunda bitecek diyorlar inşallah öyle olur :)
Buseemm drnkra2025 bende oyleyim cnm bn kusmaalardan koku hassassiyetinden dolayi da tabiki herseyden tiksinir oldum 2 kilo verdim bi günde kusmaktan ve hicbisey yiyesim gelmiyor. Su an 9+1 hala iştah yok. Cnm istemiyor ve surekli uykum geliyor kolumu kaladiracak dermanim olmuyor dr 16 17 .haftaya kdr cekersin demisti yani nerden baksan 4 5 aylik olana kdr devam 🙄
E_T drnkra2025 şuan aynı hafta ve gündeyiz bendede durumlar aynı iştahım bir tık var ama 1 gün iyiysem ertesi günü yataktan kalkacak halim olmuyor
G_M_Z drnkra2025 ayy seni o kadar iyi anlıyorum ki🥲 aynı süreçten geçtim hatta bir gün hastanelik oldum 🥲 serumdan sonra biraz daha toparladım😇 şimdi tam 9 haftalığız günden güne azalıyor çok şükür 😇 biraz sabretmen gerek🥲 ilk trimester biraz zorlayıcı geçiyor ne yazık ki
Buseemm drnkra2025 uyku duzenine dikkat et dedi dr bana gece uykusu gekisimi acisindan cok onemliymis. Ve ne yiyebiliyorsan onu ye dedi domatesse gerekirse sadece domates ye dedi ornk.yani
Deringrgl Merhabalar bende 6+6yım aynı durumdayım sabahları mide bulantısıyla uyanıyotum gün içinde ara ara yokluyor iştahımda yok inşallah kısa sürede geçer bu süreç sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımıza evlatlarımızı
BetulSahin5444 drnkra2025 6+5 haftaligiz bende hicbisey yiyemiyorum herşey berbat kokuyor sanki meyve zeytin kuru ekmek çorba hafif şeyler yiyebiliyorum ancak halsizlik de cabası