madreysubebe Aynil710 ultrason fotoğrafında sağdaydı. Makine tersten yansıttığına göre solda demektir
sevgi_bidak AyGC 12+4ten selamlar baya bir genişledim kalça ve bel olarak karnımda hafif toplu ama yayık gibi sivilcem yoktu siyah noktam coktu zaten 18_19 haftalarda gideceğim
Nur123aa madreysubebe yüzük testi dışında hiç birine inanmıyorum çevremde de o kadar kişiye yaptım kiminin düşükleri bile çıktı yüzük testinde diğerleri tutmuyor ama yüzük testi herkesin doğru yaptım da kendimde de doğru çıktı
Queen3524 Nur123aa AYSuNm Banada burda biri yüzük testine bakmıştı kız dedi çin kan yenileme hepsi erkek suan. Dün kontrolüm vardı 10+5 im doktor kız dedi tabi değişebilirde fetal verdim onu bekliyorum
Birkatibe Nur123aa bana yapar mısınız yüzük testi ismim merve ilk gebelik düşük sonra 2 oğlum oldu sonra bi düşük daha bu 5. Gebelik
Nur123aa AYSuNm yüzüğünüze ip bağlıyorsunuz karnınızın üstünde tutun yuvarlak dönerse kız ileri geri giderse sağa sola dönerse erkek
Queen3524 madreysubebe Ben 10+5 im ama ölçümlerde bebeğim biraz önde o 11. Haftalarda çıkıyor doktor dün ultrasonda alt kısmını yakaladı kız dedi acaba değişir mi gerçi fetal dna verdim haftaya öğreneceğim ama yinede insan merak ediyor 🤭
Ececikko madreysubebe Bizim de heppppsi erkek bebeği işaret ediyordu hatta son haftalarımdayım hala karnımı gören erkek dimi diye soruyor ama bebişimiz kız 😂 İnanmamak lazım
Ececikko AYSuNm yüzük testi de erkek demişti, Çin Rus vs ne varsa 😂 Aklınıza gelebilecek her türlü belirtim de erkek bebeği işaret ediyordu ama kız bebişimiz :)))
Nur123aa AYSuNm önemli değil ben şu an yapıyorum 2 yaşında ki oğlumda çıkıyor ikinci için yaptım kız çıktı doktor geçen hafta kız dedi 🤗