likapaa53 zlemceylan Yaa😍 sende bi değişiklikler hissediyomusun canım ya bugğn belimin yanması çok şuan uzanıyorum ama böyle bi yanma gibi bi his var orda sürekli geçmedi
Gamzebz zlemceylan kasıklarımda ağrı yok bugün canım göğüslerim ağrıyor başım ağrıyor bide yüzüm sivilcelendi minik minik
zlemceylan Gamzebz genel olarak regli belirtisi gibi gösteriyor benim de bugün kasık ağrıyor beyaz böyle kremsi gibi akıntım geliyor ovulasyon yaptım bakın
Iraz Gamzebz benimde böyle oldu şuan kaşık ta birşey hissetmiyorum ben kokuya duyarlimiyim bilmiyorum hiç ya anlayamadım ikinci gebelik denemem olduğu halde anlayamiyorum
zlemceylan Kur bilmiyorum geçen ay bir defa yumurtlama oldu kasık ağrım da var böyle ayıptır söylemesi kremsi gibi beyaz akıntım da var az az
likapaa53 zlemceylan benimde dün beyaz akıntı gelmişti hafif bugünde idrarımda parça parç beyaz şeyler dikkatimi çekti
Gamzebz likapaa53 canım dün aynı şeyi yaşadım ben idrarımda tortular vardı beyaz beyaz lif gibi ve lekelenmem vardı
Sedoshh likapaa53 sizi umutlandırmak istemem ama ilk gebeliğimde wc ye beyaz tortular düşmüştü korkmuştum hamileydim 3 haftalık .