zlemceylan Zarifokur yok o days doktor o yanıltıyor da bununla ilgili kötü yorum görmedim hiç aynısı değil zaten
Zarifokur zlemceylan kız benim de bu ovulasyon testlerim hep tek çizgi gösteriyor anlamadım . Bu sefer aldığım bozuk çıktı .
likapaa53 zlemceylan yaaa özleeeemmm nasıl mutlu olduumm bende bu ay ovulasyonla takip edicem bende bu güzel haberi alır mıyım 3. Ayımda senin gibiiii🥺🥺😍😍😍
Zarifokur zlemceylan tamam canım yaptığım testleri düzenleyeyim atacağım 🙃ama çizgi çıkmıyor yazdım satıcıya dedim bozuk bunlar yazık günah 400 tl verdim testlere
zlemceylan Zarifokur tabi canım şikayet oluştur yani o zaman o kadar para vermişsin ya da yenisini göndersinler
Zarifokur zlemceylan düşünme bunları hayırlısını dile Allah tan hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım hadi bakalım inşallah bu ay da benim de olursa beraber bekleriz hamiş hamiş
zlemceylan Zarifokur aynen bakalım yani göndersinler tekrardan bi var mı çekmiş miydin bende bi bakabilir miyim
zlemceylan zlemceylan evet evet sabah ilk idrar ile yapmıştım 5. Dk da öyle oldu zaten ilk başta böyle her yere idrar dağılınca kırmızılık oluyordu o gidince o siliklik belli oldu 😍
Zarifokur zlemceylan Özlem idrarımdan ben anlıyorum afedersin bacım koyu renk olduğunda he yumurtlama denk geliyor koyu şuanda ya bugün ya yarın hissediyorum. Ama baksana canım hiç çıkmaması normal mı
zlemceylan likapaa53 yaaa canım benim benimde tam aldığım söylenemez ama inşallah vardır 🥰❤️ ama dualarımda olacaksın inşallah olacak senin de 🥰🥰🙏🏼🙏🏼
zlemceylan Zarifokur çok çok ince bir çizgi görünüyor o da tam değil yani sen yine de akıntının olduğu günleri değerlendir o zamana kadar da sayfaya yazdın mı ne dediler
likapaa53 zlemceylan inşallah canım bende bu ay güzel haber alırım🥹 Girmiyorum buraya adete yakın geliyorum sadece diğer türlü stres oluyorum ama sana hep bakıyodum çok mutlu oldum cidden🥰