zlemceylan likapaa53 bende çok fazla girmiyorum artık en güzeli buraya girmek bile bazen insanı strese sokabiliyor benim daha yumurtlama dönemim gelmedi ama bat 16 Ekim görünüyor
likapaa53 zlemceylan benim yumurtlama dönemim bitti gibi bat 26 eylül bakalım canım hayırlısı inşallah🥰
zlemceylan Zarifokur evet ister istemez bu hepimizde oluyor bence biraz akışına bırakmak hem vücudu hem beyni dinlendirmek lazım 🙂↔️
Zarifokur zlemceylan bende bu ay öyle sakin davranıyorum. Döllenmeden sonra 8 gün falan hala test yapmadım düşün belirtim de yok ama
zlemceylan Zarifokur iyiyim canımm yumurtlama günüm dün bugünde sanırım çatlama görünmüyor daha yüksek ihtimalle dünü değerlendirdikte
zlemceylan Zarifokur yok bu ay stres yapmadım zaten rahatım bir de 1 hafta önce yumurtlamam 🥰 demek ki stres her şeyi etkiliyor
Dnzaly zlemceylan bende bugün test yaptım silik çıktı başımın ağrısı asla geçmiyor bazen ateşim hafif çıkıyor bel ağrım arada da kasık ağrım var ama sizce hamile miyim testi de atim bide simdi kabız olmuşum ya bi bakın teste ve belirtileri yorumlarmısınız
zlemceylan Dnzaly canım çok hafif silik çizgi görünüyor ama bazı testlerde böyle çıkabiliyor regl tarihinize ne kadar var başka test alıp denediniz mi hiç