Merve8155 likapaa53 merak ettim bende suan goguslerim cok hassas karnimdada arada agrilar oluyo kasiklara dogru kaset testte pek bir sey goremedim ama bat 1 eylul
Melike3506 Marshmellom ama benim kanamam oldu pembe sadece peçeteye gelen koyu olan günlerden birinde yumurtlama diye düşündüm
beyzagrdg Melike3506 pcosta koyu oluyor diye bir şey yok canım benim yumurta olduğu için koyu çıkıyordu yumurtam çok varmış doktpr öyle söyledi ondan koyu
beyzagrdg eliff__ yumurtlama olmadı için t çizgisinden daha koyu olması gerekiyor canım bende ypatken sormuştum bak istersen benimkine ay ortasında oldu sandım ama olmadı demişti minnak kurabiyeler
eliff__ Gamzebz canım fotoğraf paylaştım size zahmet bakar mısınız bugün adetten çıkalı 14 günüm şimdi c çizgisi çok silik t e ondan daha net gözüküyor sizce yumurta mı olmuş mu pik olmuş mu
Gamzebz eliff__ canım ikiside belirgin olunca pik oluyor normalde niye böyle olmuş testte mi sıkıntı var
Aysegul-ucbh zlemceylan dün regl olmam gerekiyordu olmadım. Kaset test yaptım arkasından ışık tutunca belli oluyodu sadece. Bugün kan verdim 2.30 çıktı hala regl olmadı ama elendim galiba bu ayda.
Merve8155 likapaa53 pek bir sey goremedim ya bi tane cizgi belli oluyo ama beyaz pembe degil bir sey anlamadim bu isten bu ay testlere verdigim paralara yazik
zlemceylan eliff__ tam koyu görünmüyor canım ya olacak gibi ya da olmuş sen yine de değerlendir istersen