likapaa53 Benimde bat 1 henüz bişey yok daha yeni yumurtlama denedik bekleyelim burda birlikte güzel haberler alırız inşallah🫶🏻
zlemceylan Melike3506 15 Eylül mü yumurtlama akıntısı olabilir benim de yumurtlama akıntısı bu ay oldu kahverengi bazen de pembemsi gibi oldu
Hatice_11 zlemceylan benimde ovülasyon zamanı kahve rengi akıntım oldu sonrası kesildi tekrar dan başladı ve pıhtı da gördüm hiç başınıza geldi mi
likapaa53 zlemceylan İnşallah canım benim için De hiç geçmiyor zaman ya 3,5 yaşında bir kızım var bu ikinci olacak inşallah ilk denememiz bakalım hayırlısı bekliyorum😍
Elifffelisss zlemceylan zlemceylan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım 😅 hadi inşallah güzel haberleri birlikte kutlayalım hepimiz için ❤️❤️❤️
Elatalay zlemceylan bu postu bekliyodum😊😊 2 yasinda kizim var bizde bu ay basladk bakalim 30 agustos gunum bekliyorum
Gamzebz zlemceylan anlamadım ki erken gebelik kargoda daha gelmedi de zaten çıkmaz onda daha yarın Bi ovulasyon deneyim bakalım ne olacak
Kur zlemceylan canım bende de ilk kez bugün kremsi beyaz birşey gelmiş iç çamaşırıma ama az baya hadi inşallah ya 🥹