zlemceylan Zarifokur anladım ama erkekler genelde zaten böyle bir şeyde gitmiyorlar genel olarak neden bilmiyorum
Ecemyurdakul zlemceylan yok canım ya cesaret edemedim regl 5 gün kalınca bekleyeyim dedim yumurtla dönemim de 15 Ağustostu yanlış değilse
Gamzebz @zlemceylan canım ben bugün test yaptım ama bşley çıkmadı erken mı daha test için acaba bat 3
zlemceylan Ecemyurdakul ama belli olmaya başlar diye düşünüyorum eğer fazladan testin varsa dene istersen
Gamzebz zlemceylan sabah kalkınca test perileri geldi yap yap yap diye yaptım gitti üff sinir oluyorum son günlere 😮💨 sen ne durumdasın
Ecemyurdakul zlemceylan var evet 2 tane erken gebelik testi var ama çok sayıda normal gebelik testi bulunuyor ama cesaret edemiyorum 🥺🫢
zlemceylan Gamzebz bana da geliyor ama sabah ilk idrarla yapmadımm çok can sıkıcı bir durum ya bak bende de bir şey çıkmadı
kalorisizpatates zlemceylan canım benim de bat seninle aynı önce sol kasığım cok ağrıdı sonra da sağ kaşığım aşırı test yaptım negatif çıktı🥹
Zarifokur zlemceylan sen test yapmışsın emek vermişsin kafa yormuşsun umrunda mı ? Hayır ağlamışsın üzülmüşsün onlara dokunmasınlar yeter
zlemceylan Zarifokur yani her şeyden ziyade sen kendi vücudunu bunun için hazırlıyorsun ama bir uğraş göstermiyorlar ki sadece
Zarifokur zlemceylan ilişki de bile düşün yani başka zaman olmaz mı bugün olmak zorunda mı anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor 😫😫