Premsems Kızlar instagramda butikbebecik sayfasından alışveriş yapan varmı, 31 Ağustos’a kadar 11 li isimli hastane çıkışları 600 tl uygun baya, acaba güvenilir mi yaptıracaktım bende
meyascan1 Premsems ben kızımda yaptırdım 3 yıl önce çok memnun kaldı şimdi tekrar hamileyim tekrar sipariş verecem o sayfadan
Ezgi1212 Premsems ya ama kapıda ödemesi yokmuş o biraZ bana güvenilmez geldi başka sipariş veren yok mu hanımlar
2princessmother Ezgi1212 bu gibi siparişler kapıda ödeme olmuyor pek Çünkü isme özel yapıldığı için kargoyu teslim almama riskine karşı ödemeyi aldıktan sonra yapıma başlanıyor☺
meyascan1 Ezgi1212 sectigin görseli WhatsApp yapıldıktan sonra kargoya vermeden sizelere gönderiyorlar olmuş mu olmamış diye
2princessmother Premsems aynen yani kapıda ödeme olmayışı tedirgin etmesin seni Ama her site de güvenli olmuyor tabi ayrı mesele Bu site güvenli güvenebilirsin ben oradan almadım hastane çıkışını ama alan tanıdıklarım vardı
meyascan1 esraagk hayır solma filan asla olmadı en çokta ben battaniyesi kullandım 2 yaşına kadar yeni gibi duruyor
Mervekyzd helinky ya ben bişey soruvam bu butikbebevik sayfasında gördüm 11 li hastane çıkışı 600 tl yazıyor çok ucuz olduğu için inanamadım acaba sizin üründe bir sıkıntı varmı