sltn2686 Merhaba kızlar uygun fiyatlı ve işe yarayan kullanıp memnun kaldığınız korse var mı doğum sonrası için
mavibahar sltn2686 şuan fiyatı nedir bilmem ama Yamuna korse alıp kullandım ben. Çok memnun kaldım. Bu doğumumdan snr da onu kullanmaya devam edicem. 😊
Cansu__1997 Mrvsmt2502 Ben de onu aldım balenli bugün sezeryanımın 3 günü takıyorum Ama tabii hala acı var ağrı var
Pinaargunes Ben yamuna aldim icine giremedim ilk odemimden dolayi geri iade ettm anasni sataym ajdkdkd sonra başka aldim cirt cirtli baya gobegimi indirtti ama oda uzun geldi boyuma gore şimdi.medikallerde bakicam tekrar ne lanet sezeryan gobegiymis bu
kbratavn Medikalden aldm sezeryan korsesi bedenli de degil ayarlanıyo daha kullanmadm dogumdan hemen sonra kullanicam eve gelince
kbratavn ylmzm kişiye gore degisir agri ve sancıniza bagli ama ben takmayi dusunuyorm ilk dogumda carsafla sardik hiç fayda etmedi belden sarma korse aldm bende en azndan sarkmadan toparlarm atlet ustune takarsak hic bisi olmaz
sallyt sltn2686 e bebekten aldım kilot korse gibi giyilebilir fitilli gayet güzel oldu ha diğerleri gibi aşırı sıkı bişey tercih etmedim dolaşım bozukluğu yaratmasın diye
Ecemece0 sltn2686 medikalden 350 tl ye aldım memnun kaldım doktorum 10.günden sonra takmaya başlayabilirsin dedi.