Asyaaygunkaraman Sancım var arada nstde çıkıyor sonra duruyor eğer böyle olursa doğuma Alincam bizi neler bekliyor dua edin sağ saglim kucağımıza alalım oğlum çok küçük 😓kuzeve girip güzel haber alan var mı bu haftada 2 kere ciğer geliştirici iğne vurdular 😓
esca344 Asyaaygunkaraman ilk doğumunuz mu benim de o haftalarda başladı ama doğum yapmadım durduruldu korkmayın hemen doğacak diye bir şey yok
Yeniyeniden Asyaaygunkaraman yegenimin eşi erken doğum yaptı 1150 gramdan o kiloya düştü uzun süre kuveste kaldı 50 gun civari suan sağlıklı bir bebis sadece çok fazla gözleri ışın gördüğü için biraz etkilenmiş damla kullanıyorlar ama sağlıkla ilerliyor meram etme
gzm_42 Asyaaygunkaraman merhabalar konudan bağımsız ama sancinizi nasıl hissettiniz benimde karnım sem sert oluyor taş kesiliyorlar sanki ama hiç nstye sokmadılar
Missprincess 26 değilde 29 da doğuran bi tanıdığımız var. 34. Haftada kuvezden çıkardılar Şuan gayet iyi. Hatta benimle aynıydı kadının haftası ben Şuan 36 haftalığım. İçinizi ferah tutun rabbim sizi evladınızla sınamasın 🙏🏻💞
Asyaaygunkaraman esca344 yok cnm 2. Olacak kızım 38+5 de kendi isteğim ile sezeryan oldu bu dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alınmıştı öyle oldu mucize yani şimdi sadece arada bir az az sancım çıkıyor
Asyaaygunkaraman Fulya90- Rabbim size bağışlasın lütfen dua edin kimin duası kabul olur.bilinmez sağ saglim kucağımıza alalım
Asyaaygunkaraman tughanmomms su fazlalığı varmış dedi rahim ağzı açık demişti ilaç verdi 3 gündür rahim ağzı kendini toparlamis iyi güzel dedi şimdi sadece az az nst de sancım çıkıyor suyumun fazla olması da şeker yükleme testi yapalım 28i görürsek dedi o zaman belli olur dedi öyle
esca344 Asyaaygunkaraman benim de 25te başladı az az ama hep vardı problem olmadı insallah sorun olmaz merak etme rahat tut içini stres de etkili
tughanmomms Asyaaygunkaraman Allah inşallah Şafii ismi ile şifa versin umudunu kaybetme Ben hiç erken olacağını sanmıyorum inşallah vakti saatinde bebeğini kucağına alırsın🤍
Asyaaygunkaraman gzm_42 ben kendim bişey hissetmedim sadece normal aylık kontrele geldim rahim ağzı açık dedi nstye bağladılar sancı çıktı şükür şimdi ilaçla durdurdular yarın sancı hala çıkmazsa çıkartırız dedi arada karnım taş gibi oluyor sonra geçiyor ağrım biseyim hissetigim yok
Melekabdullah Asyaaygunkaraman ben canim 26haftalik dogum yaptim 1195grm iki ay kaldi kuvezde bi sorun yasamadik suan iyi duzeltilmis 3 aylik ayina gore uyumlu bir bebek Rabbim zamaninda kucagina almayi nasip etsin ♥️