Esum48 Arkadaslar merhaba 21 gun once sezaryen oldum. Ama karnim hala uyusuk gibi bu durumu yasayan var mi ?
denizleo09 Çok normal. 11 sene oldu doğum yapalı hala kışın soğukta dikişlerim sızlar ve hala dikiş ve çevresi uyuşuk ki dikişlerim o dönem çok çabuk iyileşmişti bi sorun filan da yaşamamıştım
Esum48 denizleo09 yaaa peki ilk zaman dikis etrafinda morluk olmus muydu bir de kenarda boyle sert bi sislik var
Myrtle Esum48 3 aylik yeni yeni dikis etrafina indi uyusukluk. Komple karnim uyusuktu dokununca benim de ☺️
HazelSeren Esum48 canım o kac seneye kadarda gidiyor benım 5 sene geçti 3 seneye kadarda hamur gıbı hıssedıyodum orayı
Esum48 HazelSeren ben de oanik oldum bi aksilik var diye. Peki kalkarken bir tarafta o sislik olan yerde agri hissediyorum o da normal mi ki ? Dikislerimde sorun yoktur degil mi ondan korkuyorum da
denizleo09 Esum48 üzerinden o kadar çok zaman geçti ki yaklaşık 11 yıl inan hatırlayamadım ama çok çabuk iyileşmişti dikişin sol ucunda hâlâ bi potluk var sanki orası bitiş noktasıymış gibi Muayene için gittiniz mi