BebekHrcn Eda1254 hayatımın son iki yılı çok acı geçti aslında hamile olmam tamamen beklenmedik şekilde oldu ve bana umut oldu evi taşımak zorundaydık 2022 yılında ekim ayında kızımınn doğum gününde ablamı kaybettim hiç bir hastalığı yoktu gece uyurken beyne pıhtı atıyor kurtulamıyor Evlat acısına dayanamayan annem birden hastalanıyor böbrek yetmezliği ve ardından çoklu organ yetmezliği oluşuyor ablam bekardı annemle yaşıyordu ben başka şehirde evliydim anneme bakmak için iş yerimizi kapatıp annemin yanına taşındık abimde annem leydi ama oda kalp hastası baypas olmuştu sürekli kontrol altında acele geldiğimiz için aynı eve girdik ev 2+1 4 kişi biz zaten ikide abimle annemdi annemin hastalığı ilerledi 40 gün yoğun bakımdan sonra 9 aralık 2023 Ted’e annemi kaybettik ben daha hiç birini kaldıramazken hamile olduğunu öğrendim buda bana mucize oldu ev küçük ve şu an 5 kişiyiz eylül sonunda 6 kişi olacağız abimde bizimle ve hiç bir şekilde sığmayacağız karşılıklı iki daire 2+1 tuttuk hem abim rahat olsun hemde bizimle olsun diye mecburi taşınma oldu Çok uzun oldu kusura bakmayın
BebekHrcn Eda1254 çoğu işi abimle eşim yapıyor beni yormamak için bu arada kızımda 14 yaşında elinden geleni yapıyor ama bende hamile olduğunu unutuyorum bazen 🤣 farketmeden atılıyorum herşeye sonra sancı yorgunluk oluyor eşim erken doğrucaksın böyle yaparsan diyor
staRmama Eda1254 boool bol uyuyun kızlar. Hemen doğum yapmak istiyorsanız bol yürüyüş yapın benimki sanırım ondan sezaryen gününü beklemeden geldi bebişim ☺️
26Seyma26 Sumeyye1134 benimki doğum kanalındaydi önde baskı belde ve kasıklarda ağırı olunca anliyorsun
Sumeyye1134 26Seyma26 yaa benim de belim de ağrı çok oluyor ama benimki şu an bi de makat geliş duruyor o yüzden de ağrı yaparmış
br2023 Eda1254 Psikolojik galiba bende de öyle oluyor. Pazartesi bir acile gidcm bakalm. Doktor ne diyecek.
Melekerol Eda1254 çok aşırı ağrım var adet ağrısı gibi belden aşağı hepsi ağrıyor doğum sancısı mi 35+5haftaligim doktora gittim sancım çıktı nts de bir santimde açılmam varmış Altan muane ettiler iyimi yapmtim bilmiyorum ama ağrılarım o günden snra çoğaldı
Eda1254 Melekerol bende de ağrı var baya ama doktor kontrolünden zonra oldu doğum sancsi olsa devam eder heralde diye gitmedim doktora hafifledi çünkü şimdi yarın kontrolüm var ağrılar yok oldu sanki anlamadım ben bu işi
Melekerol Ozge6609 bende de şuan 35 hafda ağrılarım sancım çok açılmam var bir santim doktor dedi uzan kalkma dedi
Burcu-95 Elayinannesi haftamız günü gününr aynı ve hatta cuma bnimde son kontrolüm var salı sezeryan 🤓🤗
Seyma_Topal46 Ben bugün tam 40 haftalık oldum ne açılma var ne suyum geldi benim oğlumun gelmeye niyeti yok yeri rahat herhalde artık doğurup kurtulmak istiyorum yaa geçsin artık bu günler
tugce_snygt42 Eda1254 bende 38+1 im şuan geçen hafta kontrole gittiğimde doktor bebek kanala girmiş her an sancin suyun gelebilir demişti tık yok hurma yürüyüş squat akla ne gelirse yapıyorum hafiften ara ara kasik agrim var tamam heralde 40 a kadar gelmeyecek bizim ki
Ozge6609 Melekerol anladım, stres yapma canım gelmek isterse yapacak bir şey yok her müdahaleye rağmen gelir yani. Sen bol dinlenmeye çalış bacakların dik pozisyonda uzan. Akciğer geliştirici iğneden yaptılar mı erken doğuma karşı
Zeynep_02 Eda1254 34+3 reyiz bizde ama dogurmak istemiyorum ben . Kızım var bir tane buda erkek geçen haftalara kadar doğurmak için gün sayıyordum geçen bı yokladi kizimi doğurduğum odaya aldılar hastanede nst falan o ağrilar acılar aklıma geldi midem bulandi iki serumla kendime geldim. Şimdi iyi karnimda kafam rahat
Eda1254 Zeynep_02 aslından doğumdan korkmuyorum ben ama içimde kaldıkça acı veriyo bide böyle sürekli rahim ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum sizde haklısınız zor cidden
oznur-1098 Biz de bugün 39+0 olduk, doktor kontrolüm vardı açılman hiç yok parmak ucum bile girmiyor dedi. Bebek dönmüş ama kanala girmemiş. Nst de sancı hep 40 üstüydü Sizce gelme olasılığı nedir? Salı tekrar göreyim seni duruma göre doğumu konuşalım dedi
Eda1254 oznur-1098 her an her şey olabilir burda gördüklerimden onu anladım ama bizdede ağrı var gerisi yok bakalım bugün randevum var doktor ne dicek