Ayvareceli Ckaderdem bana doktor iliadin verdi 3 gün kullandım. Zararlı olsa herhalde vermezdi. 39haftadayım bu arada
Eda1254 Niyaniyan ay ben çocuk istemiyorum artık cidden hiç bu kadar zorlanmadım ben gece bildiğiniz zombi gibiyim evde dolaşıyorum eşim artık alosti yatakta bulamayınca seslene seslene evde ariyo korkmuyum diye sesleniyo bi yerde buluyo
Niyaniyan Eda1254 ay nasıl anlıyorum sizii, keşke dertlerimiz ortak olmasaydı 😂 hepsini unutacaz inanıyorumm başarabilirizz, su an mahvoldugumuz için ona odaklıyız ama bunun da üstesinden gelicez 😬
BebekHrcn Eda1254 hayatımın son iki yılı çok acı geçti aslında hamile olmam tamamen beklenmedik şekilde oldu ve bana umut oldu evi taşımak zorundaydık 2022 yılında ekim ayında kızımınn doğum gününde ablamı kaybettim hiç bir hastalığı yoktu gece uyurken beyne pıhtı atıyor kurtulamıyor Evlat acısına dayanamayan annem birden hastalanıyor böbrek yetmezliği ve ardından çoklu organ yetmezliği oluşuyor ablam bekardı annemle yaşıyordu ben başka şehirde evliydim anneme bakmak için iş yerimizi kapatıp annemin yanına taşındık abimde annem leydi ama oda kalp hastası baypas olmuştu sürekli kontrol altında acele geldiğimiz için aynı eve girdik ev 2+1 4 kişi biz zaten ikide abimle annemdi annemin hastalığı ilerledi 40 gün yoğun bakımdan sonra 9 aralık 2023 Ted’e annemi kaybettik ben daha hiç birini kaldıramazken hamile olduğunu öğrendim buda bana mucize oldu ev küçük ve şu an 5 kişiyiz eylül sonunda 6 kişi olacağız abimde bizimle ve hiç bir şekilde sığmayacağız karşılıklı iki daire 2+1 tuttuk hem abim rahat olsun hemde bizimle olsun diye mecburi taşınma oldu Çok uzun oldu kusura bakmayın
BebekHrcn Eda1254 çoğu işi abimle eşim yapıyor beni yormamak için bu arada kızımda 14 yaşında elinden geleni yapıyor ama bende hamile olduğunu unutuyorum bazen 🤣 farketmeden atılıyorum herşeye sonra sancı yorgunluk oluyor eşim erken doğrucaksın böyle yaparsan diyor
Eda1254 startown kimse yokki çevremizde biz gurbetteyiz ama yanımda biri var tabi iş yapamıyorum ki burda bazen okuyorum anneler temizlim yaptim sancım arttı yaziyo nasi yapiyolar hayret ediyorum ben ağrıdan ağladığımi biliyorum bu denli zorlanirken onu nasi yapiyolar düşünüyorum bende niye öyle değil
startown Eda1254 boşver hiç bir şey senden kıymetli değil kimseyle kıyaslama kendini.Sen mutlu ol yeter.
Eda1254 Tugces09 ah bacım ah benim ikincide noluyo hiç benzemiyolar ben hiç ağrı yalancı sancı bilmiyodum oğlumda bı ağrı oldu ondada nişanim geldi doğum başladı bunda öylemi iki katı resmen ağrılar ama tık yok tam diyorumki bu ağrı doğum heralde hafifliyo ağrım
Eda1254 babygst ay seninkide zormuş ama merak etme duzelirler benim oğlum çok akıllı çok şükür 6 yaşında kardeş istiyorum diyen sorumluluk bilinci olan bı çocuk sizinki kıskançlık gösterebilir tabi ozaman zorlanır isler
babygst Eda1254 maşallah canm Bizimki kardeşi doğduğunda 1 yaşında olacak herkes anlamaz diyor bakalım
Eda1254 nureella niye okadar bekliyoku doktorlar yani hem bize zor hem bebeğe madem tetikliyosa suni sanci
Eda1254 br2023 anne yüreği dayanamiyo işte benim artık içerde yerim yok çıkman lazım diyorum eşimde sürekli gel artık diyip duruyo cidden o kadar ayı bitirdik ama şu bı iki hafta geçmez artik
Eda1254 bebikylmz doğru bende oğlum 40 haftayı doldurmustum genelde öyle bı soylenti var kız erken gelir erkek geç valan diye ama
Dlncbn Eda1254 kanaldan kastınız ne acaba baş aşağı pozisyonuna mi deniyor bende happy momda 37+5 olarak gözüküyorum ama doktor bir hafta geride geliyro ara ara kasilmalarkm geliyor başka da birşey yok
1bebe1meow Nime07 Ahududu yaprağı çayı açılmaya çok iyi geliyor 37. Haftadan itibaren tüketebilirsiniz 🤎
Minikkalplerinannesi Eda1254 37. Haftamdayım , Nst duzcunt çikti ,doktordan yeni geldim doğum kanalına bebeğim girmiş, benim ara ara kaşık ağrılarım adet sancılarım oluyor, 9 Eylül de kararlaştırıldı, tabiki beklerse, son zamanlar yorucu, uykusuzluk zorluklar arkadaşlar
Senaa90 Minikkalplerinannesi 36+6 bugün, bizde 9 eylüle sezeyan için gün aldıkkk 🙈 duygulandım aynı gün olucak inşallah
Minikkalplerinannesi bebikylmz benim ikinci hamileliğim ikiside erkek hep 36. Haftada doğum kanalına girdiler, tam zamanında geldiler. Cinsiyet ile alakası yok, rahim şekli, gün içinde hareket halinizle, bebeğin gelişimi vs bağlı
Fayalll47 1bebe1meow merhaba biri bana yardım etsin lütfen. 39.1 im cinsel ilişkiden 3 4 saat sonra sürekli lekelemem oluyor. En son şimdi biraz daha fazla geldi Kan değil kahverengi gibi bu nisan gelmesi mi oluyor
1bebe1meow Fayalll47 Korkmayın sakin olun ilk önce doktorunuza ulaşabilecek durumdaysanız ilk doktorunuzla görüşün şuan burdan sizi yönlendirmek doğru olmaz sancınız yoksa eğer doğum başlamgicı olmayabilir ama açılma olmuş olabilir nişan biraz laba şeklinde gelen bilet kuru kan tarzı bişey değil aslında siz doktorunuzla hemen iletişime geçin
Dml991 Eda1254 zaman geçmiyor valla 28ine gün aldık geceleri uyuyamıyorum dün gece bide burun tıkalı burun akıntısı var öksürük boğazımda balgam var nefes alamadım sıcakta bi yandan çok bunaldım dün gece . Şimdi yarın temizlik yapılcak bende bebeğin yatağını falan yaparım artık cmt günü hazır olur o işler. Hastane çantam hazır ama değil 😅 bakıcaz bakalım nasıl olcak