User_e34 Kızlar geçen ayda adetim bittikten sonra yumurtlama zamanında birliktelik oldu hatta çok kötüydüm kanda verdim hiç bişi çıkmadı bu ayda reglim bitti ve yumurtlamanın son günüydü inşaallh bu sefer olur Kolay hamile kalmak için ne yapabilirim ???
Hasret18ayaz User_e34 sade e kafandan atman gerekiyor inan bana evet çok zor bilitorum ama unutmak için elinden geleni yap
Berivan_sr User_e34 ilişkiden hemen sonra ayağa kalkmayın ayaklarınızı yatağın başlığına dikin yarım saatten fazla bekleyin ben hep öyle yapıyodum 6. Denemeden sonra hamile kaldım çok zor piskolojik olarak beden olarak insan yoruluyo gerçekten kafanıza takmamaya çalışın inşallah Rabb’im en kısa zamanda sizinde kucağınızi doldurur 🫶
nbhtdg User_e34 canım bnm yumurtlama günüm farklıymış ondan hamile kalmaktan zorlandım yani 15 gün sonra değil de 22 sonra mesela yumurtlama günüm bunun gibi sende ondan kalamayabilirsin
nbhtdg Yumurtlama günün değişik olduğu içinde olmaya bilir o yüzden üzme kendini 2 güne bir birlikte olmaya bak
Ayseses User_e34 ovülasyon testi kullanabilirsin yumurta. Günü bulmak için her ay değişiyor benim mesela
2cocukluana_ User_e34 6 ay denedik canım sadece uygulama üzerinden yumurtlamami takip ettim yaniltiyomus ovulasyon testi aldım reglim bitti 2.gun yumurtlama gördüm uygulamaya göre reglden 7 8 gün sonra yumurtlama var diyordu 6 ay boşuna uğraşmisiz yani ovulasyon testi harika bişey gebeliğimi de ovulasyon testinde gördüm hem Hcg hem lh da pozitif çıktı yumurtladan 14gun sonra pozitif çıktı
HAvvAHmet User_e34 Yumurtlama gününü tutturmak çok zor onun yerine adet bitimi 2-3gunde ilişkiye girseniz yeter bi dahaki adete kadar.Iliskiye oldu mu tuttu mu acaba diye düşünerek girmeyin bi de.Diger tavsiyeleri arkadaşlar da söylemiş zaten hemen kalkmayın ayağa bi de kalcanizin altına yastık koyun iliski esnasında da sonra beklerken de.Kafanizdan atın 2.5 sene sonra idrak edebildim ben bunu bu ay olmaz amaan dedigim ay olmus☺️🥰
Ayseglc28 User_e34 çok eski adetlere göre tabi bu hamama girmek iyi gelir tüm çakraları açar derler. Tesadüf mü bilmiyorum ama benim hamamdan sonra tutmuş hesaplarıma göre, Allahın izni tabi ona diyecek lafım yok
Mrvsmt2502 User_e34 kabak çekirdeği ve avokado tüketin eşinizle. Ovülasyonu takip edin 2 3 günde bir birliktelik olsun çok sık olmasın. İlişki sonrası yarım saat kalkmayın sırt üstü uzanın. Rahiminiz tersse yüzüstü uzanın