Nereden başlayım bilmiyorum 36+4 ken bebeğimin 3 hafta geriden gittiğini öğrendim kırıkkaleden ankara etlik hastanesind sevk edildim 37. Haftamda kontrole gittiğimde bi sıkıntı olmadıgını ama yatısımın yapılması gerektiği söylendi ve kanul ettim belgemle dedikleri kata cıktım yatış dediler fakat dogumhaneye aldılar beni tabiki fsrkında değilim önlük giydirdiler muayne sırası bana geldiğinde kurbanlık koyun gibi neden burdayım diye sordum doktor suni sancı ile dogumunu baslatıcaz dedi anlık şoka girdim çünkü söz konusu bile olmamıştı tamam dedim ultrasyon için uzandım muayne olurken doktor seni doguma alırsak yazık ederiz bi sıkıntın gözükmüyo sancın gelene kadar evde bekle kendi memleketinde dogumunu yap fakat bi kaç gün burda yatıs yapalım kontrol edelim dedi onada tamam dedim aksamüstğ 3 den aksam 9 a kadar nst ye bağlı bir sekilde dogumhanede beklettiler ve o sırada eşimden imza bile alınmış doguma hazırladık alıcaz demişler aksam 9 da alt kata normal servise aldılar refakatcı yasak dısarıya cıkmayı bırak koridorda gezmenize bile ters ters bakan hemsirelerle berabersiniz hava almak için bi alan yok hersey yasak telefon televizyon o geceyi çok büyğk korkularla bitirdim sabah bi anda cıkısımı verdiler ve evime döndüm suan napacagımı bilmeden sancımın gelmesini bekliyprjm umarım hersey yolumdadır cok korkuyorum 😒😒