aaydingulsahhh Sıcaktan uyuyamıyorum ,uyusam 1 saat demiyor dilim damağım kuru uyanıyorum .. sabaha kadar mutfağa sefer ye iç 😞 ne olacak benim bu halim 🥺
Gamze_gamze aaydingulsahhh al benden de o kadar gebeliğimin başlarında ne güzel uyuyordum üçüncü trimester a kadar gider dediler ama 6. ayımda uykum kaçmaya başladı. Sürekli su içiyorum
Neferut aaydingulsahhh Benim de arkadaşım geçen Ankara’ya gitti. Sordum hiçbir evde klima yok bu sene kadar sıcak olmamış hiç dedi. Şaşırdım doğrusu 😅
Zhra42 aaydingulsahhh Konyadayim burası da aşırı sıcak insanı bunaltıyor resmen bizde vantilatör aciyoruz sabaha kadar
aaydingulsahhh Yeniyeniden İstanbuldayım Ankaraya yeni taşındık hiç klimalı ev görmedik😄konj komşu ilk defa böyle sıcak görüyoruz diyorlar vantilatörle idare etmeye çalışıyorum ama tam baş ağrısı
myavocado aaydingulsahhh ay gerçekten ya 2008′den beri Ankara’da yaşıyorum gerçekten bu sene ki gibi sıcak yok. Benim evim nronalde serin olan bir ev, ki temmuzda ben yorgan ile yatardım 😅 üç senedir ilk kez bu yaz gece cam açık yatiyoruz. Kayınvalidem mesela yirmi yıllık evi bu sene klima taktırdı öncesinde ihtiyaç olmamıştı yıllardır.
aaydingulsahhh myavocado evlerde hiç dikkatimi çekmiyor bina yüzeylerin de 1 tane motor görmedim..değişik
aaydingulsahhh Gamze_gamze keşke sadece su içsem evin içinde şuan bile yarasa gibi dolanıyorum .. midem kıyılıyor sürekli birey yeme içme isteği
aaydingulsahhh Zhra42 bahar gelsin dicem de artık mevsimlerde bahar kalmadı ya yaz ya kış yaşıyoruz. Kış gelsin vallahi doğurayım Bi sırtıma yelek hırka takayım
Asli_uyar Ben de aynıyım çok sıcak 36. Hafta sürekli su içiyorum gece uyku yok gündüz sıcaktan rahat yok. Oturduğum yerde bile terliyorum. Kıyafetlerim ıpıslak oluyor. Klima yok vantilatörle duruyorum onun da kendine hayrı yok. Ne yapacağımı şaşırdım valla 😩😩
aaydingulsahhh Asli_uyar aslanım çok şükür ki 36 dasın sık dişini az kalmış . Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Allah yardımcımız olsun inşallah
zeynosileannis aaydingulsahhh Bende bıktım artık kış gelsin üşüyelim istiyorum bu sene çok zor özellikle deniz olan şehirlerde durum daha da berbat nemden durulmuyor sırtım hep ıslak her gün çamaşır yıkanıyor hiç böylesini görmemiştim 😭
aaydingulsahhh Kara22 sorun susamak değilki uyuyamamak 😄çok sıcak evin içinde dolanıyorum uyumadıkça da açlık susuzluk hissedip sabaha kadar yiyorum😄