Mikoosu Kızlar süzme yoğurt yiyorum ama pastörize değil sütçü getiriyor kendi yaptığı süzme yoğurdu inekleri filan var da bir zararı olur mu
97-Mucize Mikoosu umarım olmaz ama bilmiyorum daha az önce noodle yedim. Başlarda biraz korkuyordum ama şu an neyi canım çekse yiyorum.
myavocado Mikoosu pastörize olmayan süt ve süt ürünlerini hiç değilse gebelikte tüketmemekte fayda var, ben yemiyorum. Ama burada yazılanları da görüyorum ki bazı doktorlar daha iyi diyormuş siz de kendi doktorunuza sorun isterseniz.
Leylaaa_46 Mikoosu doktorum hazır yoğurt süt tereyağ yerin köy ürünleri tüket dedi. Sadece kefiri marketten alıyorum onun dışarda koy yoğurtu sütü tereyağ tüketiyorum daha lezzetli oluyor .
Neferut 97-Mucize noodle aşığıyım ama gebeliğin başından beri yemedim nedense. Normalde her şeyi de yedim bir tek onu yemedim. Yarın da onu yiyeceğim 😅
97-Mucize Neferut instagramda görüp özeniyorum çok düzenli çeşitli öğünlerle balığından tut avokadosuna kadar neler neler yiyorlar çok istiyorum ama içimden öyle yemek gelmiyor dikkat ediyorum tabi yediğime içtiğime gaza gelip kendime kuruyemiş falan sipariş ettim 😂