Neferut Gzmmgzmm 14 gün sonra ben de son 99 yazabileceğim 😅 aslında sezaryene göre yazabiliyorum ama olsun uygulamaya göre yazmak daha keyif veriyor 😅
Gzmmgzmm Neferut kesınlıkle hep yazanlara ımrenıyordumm ☺️☺️ saglıkla gelsın mınnaklar ben de sezeryan dusunuyorum daha az aslında ama olsun :))
Neferut Gzmmgzmm amin canım, 15 gün sonra sıra bende 😅 nasıl geçiyor hamilelik iyi misin? Bu arada isim değiştirdim tanımazsın belki ftk 😅🫶🏻
Gzmmgzmm Neferut amannnnn bak şimdi olduuu:))) gozlerım senı aramadı değilll 😂😂 kafadaşım ahaha çok şükür sıkıntısız ilerliyor bi sebebi bulunamayan kol ağrılarım varçok şükür başka sıkıntı yok. Sen mapıosunn nasıl gıdıyor
Neferut Gzmmgzmm özledin beni biliyorum 😅😅♥️ valla bende sabaha kadar bacak ağrısından yatamıyorum canım sebebini anlamıyorum
Neferut Gzmmgzmm bilmiyorum ki canım içiyorum ama belki de 1 tane yeterli gelmiyordur doktora gitmeme az kaldı soracağım onu artık. Bide çatlaklar oluşmaya başladı ona da canımı sıktım
Gzmmgzmm Neferut emınım her halınle cok guzelsınn annesin sennn❤️❤️ bırak catlaga falan kafanı takmayıı saglıkla gelsın yeter kii