bebekcan kızlar eylülde dogum yapcam Allah nasip ederse erken olmasa eşim eylül koyalım dio bende kararszm kuranda gecen isim istyorum sizce eylülmü asyamı aselmi linamı hangisi ?
Deletedmom_110 bebekcan Asel o kadar çok varki son beş yıldır çok baydı artık sokaktaki beş çocuktan üçü asel yanlış anlamayın ama herkesin koyduğu isim bana güzelse bile çirkin geliyor Eylül daha anlamlı ve güzel bence 🌸
Cansuuuh bebekcan biz asya nefes koyucaz 🥰 bence asya çok güzel asel lina 10 bebeğin 9unda var artık baydı
irem88 bebekcan biz Asel koycaz eylül ne bileyim bana saçma geliyor ama tabiki tercih meselesi herkesin seçimine yine saygı duyarım
bebekcan Deletedmom_110 8eylul evlendk tanisma eylulde oldu dogumda eylul denk gelse esim eylul olsun dio
bebekcan Deletedmom_110 Valla isimler guzel cok olunca dedgnz gbi oluo oglumun adi eymen parkda hep eymen. var ortamlarda gene ole 😅
bebekcan Cansuuuh asya banada hoş gelio ama asi oluo diolr dogrumu acaba bide esim takldi eylule eyluldeevlendik eylulde tansdk dogumda eylulde olsa o yuzden eylul olsun dio
bebekcan irem88 Eylül bi yandan tatli bi yandan anlamsz gelio banada esim eylulden baska isim onermio benm soledklermide onaylamio öle kaldm bende 😅
Sultantalc bebekcan bizimde tanışma evlilik doğum günüm eylülde oğlum olucak Eylül sonu kız olsaydı bizde Eylül koyacaktık
bebekcan Sultantalc benm ilk oglumun cinsiyetini ogredgmde eyluldu ozmnda kiz olursa eylul dedk erkek olunca eymen koyduk 😅
ykaya18 Asel çok fazla var ve duydukça soğuduğum bir isim. Bence kuran da geçmesine de çok takılmayın, kuranda geçen her isim anlamlı olmuyor. Eylül güzel bence tek başına, hayırlı olsun 💚💚
bebekcan Cansuuuh isimli tulum sayfasnda cok var asya çok guzel anlaminolsun solenisi olsun ben cok begenirum benm esim izin verse asya liya ikisininde anlami cok guzel😊