Tugcetek7 Merhabalar bilenler güncel özel hastane ücretlerini yazabilir mi. Sezaryen doğum ücretini merak ediyorum. Bir de son dk gidince ben burda doğum yapmak istiyorum diye kabul ediyorlar mı bilen var mıdır.
aysegul2812 Tugcetek7 Gölcük medara gidiyorum ben muayene ücreti 1515. randevusuz hiç gitmedim ama hemen giden hasta alınır mı bilmiyorum
Eliff_gny Tugcetek7 konak hastanesine gidiyorum temmuzda zam geldi 28 bin sezaryen ücreti muayene de 1.365 TL sigortalı özel sigortaniz varsa farklı oluyor tabi
4oglanannesi Tugcetek7 muayene ücretleri 1300 ile 1500 degisiyor hastaneden hastaneye..doğum ücretleri de 25 bin ile 35 bin arası şuan için.zam gelmis temmuzda malesef..
EsEf Tugcetek7 kocaeli medicalpark hastanesinde dün doğum yaptım sezaryen 35bin sanırm doktora göre değişiyor ücretler
aysegul2812 Tugcetek7 he pardon randevu sandım ben😂😂 biz Haziran ayında sormuştuk sezeryan 21.000 demişlerdi değişme olmamıştır herhalde
Tugcetek7 4oglanannesi doğrudur ya sürekli değişiyor en azından bilenler yazarsa düşünenler için fikir olur
EsEf Tugcetek7 gökhan Gümüştaş doktorum ilk çocugumu da o doğurtmuştu doktorumdan memnunum ama hastane pahalı biraz