Betl35 Artık sağa sola dönmek yataktan kalkmak işkence gibi oldu bu 2.gebeligim ilkinde böyle degildim yada ben tam hatırlayamıyorum ama bunda gece boyu sürekli wcye gidiyorum Sağa dönsem bebek oraya toplanıyor sola donssm aynı şekilde. Sizde aynimisiniz yürürken bile her an bebek cikacaaj gibi hissediyorum. 36+3 üm
yokusbebek Betl35 Ya ben yatakta yatarken boyleydim. Yerde minderde yatmayı denedim yine aynı. Ne hikmetse bir tek koltukta böyle olmadı. Koltukta uyuyorum 🤭
Aysu1307 Betl35 bende 36+6yım sağa sola dönerken resmen 5 dk geçiyor karnım davul gibi Oldu aşırı zorlanıyorum artık🥲 5 eylüle sezeryan günü aldık 38+6 da geliyor oğluşum ilk gebeliğim 🦋🤗
Leylaaa_46 Betl35 ben 28 hafta bile aynıyım 😂 4 hamlede dönüyorum . Fazla ayakta kalsam temizlik yapsam asagi baskı oluyor bebek çıkacak hissi oluyor . Vajinam çok ağrıyor . Gece yarım saate bir WC gidiyorum . 😂 tam boşalma olmuyor az az oluyor oda sinir bozucu
Betl35 yokusbebek Valla bir arkadaş ta koltukta yattığını söyledi anam çok sıcak ama bide benim koltuklar tay tüyü klimada yok vantrator kullaniyoruz😀🤷🏻♀️
bussra-23 yokusbebek bende aynı sakonda koltukta uyuyorum birde ikilide ayakları havaya kaldırıp birazda baş yukarıda olarak
Betl35 yokusbebek Bende devlette yapicam sezeryanimi ilki özelde olmuştu henüz hala gün vrilmedi bana cuma gidicem umarım busefer verir 😂
Betl35 Aysu1307 Sağlıkla gelsinler canım banada sanirim 5 eylulle 9 eylull arası bı tarih verilicek benim ikinci sezeryan olucak☺️ sağlıkla gelsinler benim son zamanlar ayaklarımda sisiyor epey
Betl35 Leylaaa_46 Ahahhahah bende aynıyım eşim bile gülüyor htta dönerken😂😂🤷🏻♀️ oğlum var 4 yaşınds ve iri bir bebekti onda bukaDar zorlanmamistim anlamadım bende 😀
Hilalll1616 Betl35 ya ben de dönerken çok zorlanıyorum, resmen başlı başına bir olay dönmek 🤦🏽♀️ hatta kalçamdan karnımdan falan garip sesler geliyor dönerken, kemiklerim sürtüyor sanki birbirine çok değişim ve yorucu