poyrazege1503 Kızlar iyi akşamlar. Yengem2 sene once doğum yaptı ama özel arabasi olduğu için Bebek arabasını pek kullanmadı ondan alacağım. Ama puseti yok dedi. Hastaneden cikista görüyorum hep pusetle filan cikariyolar o kadar şart mı puset alınması
Aycaunalsimsek poyrazege1503 ilk 6 ay puset kullanılıyor zaten. Bebeğin boyuna iriliğine göre daha erken de bırakan oluyor. Yenidoğan için direkt pusetsiz bebek arabası kullanımı uygun değil maalesef
Esra2288 poyrazege1503 benek arabasına takılmıyorsa çok gerekli değil poşet ben bi tek arkadaşımdan alıp hastaneden çıkarken kullandım onun dışımda hep normal benek arabamızı kullandı. Çünkü puseti elle taşımak aşırı yoruyor çok ağır oluyor taşırken
poyrazege1503 Svllkccc böyle illa aynı marka olmak zorunda mı peki uyan bulamazmiyim acaba hic uymazmi
Svllkccc poyrazege1503 aynı marka almayanlar oluyor bir araştır istersen bi kaç defa gördüm puset ve araba farklı marka tercih eden
Cudana Bizim bebek arabamız nuna, pusetimiz joie. Yani aynı marka olmak zorunda değil mağazada denersiniz hangisi uyuyor diye. Ama ilk birkaç ay için puset olmak zorunda
BabyAta poyrazege1503 bebeğim 4 aylık hala puset kullanıyorum ben travel araba almıştım zaten direk arabaya takılıyor puset çok rahat oluyor bebekte çok rahat ediyor içinde en az iki ay daha kullanırım bebeğim oturmayı öğrenince diğer aparatını takarım
Merve_3351 poyrazege1503 Cnm puset al bence arabada otokoltuk niyetine takılıyor bi yere gittignde mesela sallanıyor cafelerde felan sallarım. Bebek arabasinda takilma yeri varsada takarsin. Bu arada bende pusetle arabayi ayri aldim cogu uyuyor
Mervecimmm poyrazege1503 bazı hastaneler puset olmadan bebeğin hastaneden çıkmasına bile izin vermiyorlar. Demek ki önemli