Merhabalar
36+4 te bebekte inanılmaz hareketler başladı canımı çok acıtan tekmeleri vardı makat gelişti bebeğim vajinama doğru tekme atıyordu acısını orada hissediyordum yani :) sonraki 3 gün boyunca benim akıntı miktarı kadar şeffaf su gelişi başladı tabi o zaman su olduğunu bilmiyorum doktoruma yazdım akıntı olduğunu düşünmüyorum sanırım su dedim ama doktorum akıntıdır dedi yine de içim hiç rahat değildi ama 37+0 olduğumuz gece saat 3 e kadar uyuyamadım korkudan hiç sancım yoktu ama tedirgin oldum sonrasında uyuyakalmışım. Sabah saat 9 civarı idrar kaçırmış gibi bir ıslaklıkla uyandım ve dedim ki bu akıntı olamaz doktora tekrar yazdım anca inandı sanırım ve hemen aradı hastaneye geçin hemen ben de geliyorum dedi 10da hastanedeydik ve geldiğim gibi beni hazırladılar eşim aşağıda yatış işlemleri yapıyordu onu bile beklemeden ameliyathaneye götürüyorlardı neyse ki asansörün önündeyken karşılaştık , demem o ki doktorun ihmali yüzünden apar topar eşimi bile göremeden doğuma giriyordum , ne fotoğrafçıya haber verecek vaktimiz var ne süsleme ne de başka bişey , ameliyathaneye girince damar yolu açıldı ve belden epidural takıldı bu acılı bir işlem değil hiç hissetmedim bile direk yatırdılar ve uyuşunca sonda takıldı o da 10 sn sürüyor ve hissetmedim. Vee en korktuğum 9 ay korkulu rüyalarımın sebebi ya uyuşmadan keserlerse gibi saçma bir düşüncem vardı bu da yersizmiş 😀 uyuşukluğu hissediyorsunuz zaten ayaklarınız ağırlaşıyor ayaklarımın üstüne bastırıp kaldır dediler kaldıramadım sonra başlıyoruz dedi doktor batikon sürücem dedi o ara sürerken zaten kesmiş ve saniyeler içinde bebiş çıktı onun kontrolleri yapılırken de benim temizleme dikme işlemleri yapıldı toplam sanırım yarım saat sürdü ve odaya alındım. Hastanedeyken hiç ağrım olmadı çünkü sürekli ağrı kesici veriliyor sadece sonda çıktıktan sonra gece tuvalete gitmek oturup kalkmak biraz zor oldu ama yine de dayanılmayacak bir ağrı değil , eve geçtikten sonra sadece minoset verildiği için tabi çok etkili olmadı biraz daha ağrım vardı ama toplam 5 gün sürdü 6. Gün tamamen eski halime döndüm diyebilirim , şuan bebişim kucağımda uyurken yazıyorum hamile arkadaşlarıma çok güzel doğumlar diliyorum sağlıkla bebişlerinize kavuşun , dünyanın en güzel hissi inanın her şey geçiyor biz çok güçlüyüz asla doğumdan korkmayın anın tadını çıkarın bol bol temas kurun emzirin koklayın zaman çok hızlı geçiyor, bu arada bebişim biraz önden gidiyordu 3600 gr , 51 cm doğdu gayet sağlıklı , hepinize pozitif doğumlar diliyorum