babysmom Kızlar dün 39+0 oldum. Muayenede 2 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum. Yarım saat önce de sanırım nişanım geldi. Dedikleri gibi sümüksü bir yapıda. Doktorumu aradım sancıların 10 dakikada bire düşünce gel hemen dedi ama ben hiiç sancı falan hissetmiyorum. Bilenleriniz beni bilgilendirebilir mi acaba? Nişan gelip de sancı hissedilmemesi normal mi ya da ne kadar sonra başlıyo tahmini? 🙏🏻
nura23 babysmom benimde ilk gebeliğim. burada malumat aliyorum. bir kızda nisan gelmiş ama 1 hafta olmuş gelen giden yokmuş))) o yüzden istersen biraz sabr et doktoruna de ağrı falan yok
Bulut74 babysmom benim nişan gece 3 gibi geldi sabaha karşı 5.30’gibi hafif sancım başladı. 3 gün sonunda doğurdum. Sancı gelince duramazsın anlarsın zaten🤗 Rabbim hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inşallah 🙏🤲
Aysel4497 babysmom canım senın gbi arkadasımında olmus nişandan sonra su gelmiş sancısı olmadan gıttı ve normal dogum yaptı inş kolay doğum olur🙏🏿🙏🏿
Gulcag babysmom ay heyecan olmaz mı şu an kendim gibi heyecan yaptım 😍🙈 rabbim bir avazda kurtarsın ya hikayeni de paylaşırsın 😍 sancı illa ki başlar kuzum sıklaşınca gidersin ya da suyun gelir illa ki anlarsın stres yapma diyecem ben yaptım şu an 😂
babysmom @Gulcag sorma kuzum nasıl bi heyecanmış yaa ☺️ Bir de ne olacağını bilmiyorum yaa 😀😬 dua et ne olur bize. ❤️🙏🏻
babysmom @Aysel4497 inşallah canımm. Arkadaşının sancısı gelmiş mi suyundan sonra? Bende hala gelen giden yok. 🤦🏻♀️