Hppymm-3 İlk doğumum normal başladı bebek kakasını yaptı (ki yutmustu) acil sezaryana girmiştim.. şimdi de o yüzden zorunlu sezaryen oluyorum.
Enfal_06 zilantc herkesin kendi kararı ve keyfi keyfi nasıl isterse öyle yapar evet her kadın doğumdan korkar sizin doğum dediğiniz basit bişey değil bi can dünyaya gelirken onu getiren kişi istediği karari verir bende sezeryan olucam ne var bunda çatım dar bebeğim geriden geliyor kalkıp ta riske atıp normal doğuramam
Umrecam zilantc 40 haftada kontrole gittiğim gün sezaryene alındım, kızımın boynunda kordon kördüğüm olmuştu maalesef, normal doğum için kordon bu yüzden kısa kalıyordu ve kızımın kalp atışlarında dengesizlik başlamıştı..
deryakuralerturk zilantc gözümde doğuştan göz tansiyonu ve buna bağlı bir çok rahatsızlık olduğu için göz doktorumda doğum doktorumda normal doğuma asla müsade etmedi ıkınmak zaten olmayan göz sinirlerime zarar verir diye
myangelson zilantc sağlık sebebiyle doktor kararıyla zorunlu sezaryen. Ameliyatım çok iyi geçmesine rağmen yine de şansım olsa normal doğumu deneyebilsem keşke diyorum ama hep
Bbuusra zilantc Ben sezeryan olana kadar bekledim. Aklımda hep normal doğum vardı bebeğime kordon dolandığı için mecburi oldum.
Hafsaxx Minnaksever kusura bakma uzun olcak biraz ama benim kafam artık o kadar karıştıki bende lüpus başlangıcı var denildi kam sulandırıcı kullanıyodum tabi doğum doktorum 28-30. Haftalarda bırakman gerekiyor dedi. Son iki muayenemde devletede gittim ilki sadece tansiyonum ölçülmesi gerektiğini söyledi ikinci kez gittiğim dediki senin kan sulandırıcı iğne kullanman gerekiyordu falan bende sebebini sordum bacağında kolumda pıhtı atabilir o yüzden dedi bende doğum için riskli olup olmadığını sordum bi gün önce bırakırız dedi yani benide sezeryana alıcaklar o zaman doktorun düşüncesi bu demekki ama ben iğne falan kullanmadım açıkcası rabbime bırakıyorum inşallah bişey olmaz sağlık bakanlığı öneriyo falan dedi çünkü diğer doktorlar böyle bişey demedide hepsi ayrı bişey diyor.
Minnaksever Hafsaxx emin olduğunuz doktordan ilerleyin benim kalp damar cerrahisi ve kadın doğum ortak karar verdi.bir gün önce birakacaksa sezaryen düşünüyordur ama mutlaka konuşun doğum şeklini.belki lupustan dolayı sezaryen yapacaktır belki başka nedeni vardır iyice öğrenmek en iyisi
BebekHrcn Fzehraciki doğum sancım başlamıştı ben sancıdan çok dikkat edemedim normalden fazla acı çekiyordum bebeğin kalp atışında yavaşlamış kara ciğerimde de ödem oluşmuştu acil sezeryan yapmamız lazımm dediler elimde imza attı aldılar hemen
Lalemmm12 zilantc keyfi olanda var korkan da var mecburi de var panik atak olanda var eğer çatı muayenesine girersen neden sezeryan istediğimizi anlarsın canım ☺️
Nurbyk0306 Fzehraciki hiç bilmiyorum onu nst cihazı uyarı verince hemşireler kendileri bakmisti ben görmedim sancidan
BerrakYagmurMert zilantc benim kızın gelişimi biraz önden gidiyor . Dr 35 yaş ve hızlı kilo alımın da var bebeğin gelişimi de ileride ben sezeryan öneriyorum dedi ama Dr önermeseydi de sezeryana dönmüştü kararımız . Eşim asker ve doğum yapacağım şehirde yaşamıyoruz . Nöbete vs denk gelirse doğum başlangıcı sorun olacaktı bize.
Miskinim zilantc normal doğum gibisi yok çok istedim çok direttim ama bebeğim sıkıntılıydı erken doğdu canım. Şimdi ssvd baktım çok pahalı.
teachervera zilantc Preaklamsi geçirdim tansiyonum çok yüksekti apar topar ameliyat oldum. İkinci de 1 buçuk sene sonra idi sezeryan oldu şimdi üçüncüye hamileyim yine bir buçuk sene arada. İğneden korkan ben normal doğum yerine yine sezeryan isterdim alttan muayene yaptıramazdm normal hiç yapamazdım