Myrtle Mervecvk94 ikisini de ebebekten almistim. Sutyenden memnun kaldim. Atletle rahatsiz oldum hic memnun kalmadim bosuna almis oldum ☺️
Momybaby Mervecvk94 emzirme sütyeni dagiden aldım. Rahattı bir gün boyunca kullandım rahat edebilecek miyim diye 😄 tek kötü tarafı göğüs ucu belli ediyor . Emzirme atleti almayacağım gerek olur mu bilemiyorum
aslhnkrts9 Mervecvk94 e bebekten almıştım emzirme sütyenlerini 5 aydır kullanıyorum memnunum ben kaplı olandan kullanıyorum
ikiaslanannesi80 Mervecvk94 Trendyoldan aldım penye olan ve kalıp olandan penyeler evde çok rahat oluyor kalıpta dışarda kullanmak için ucu belli etmiyor
Nur0653 Mervecvk94 emzirme atletini hiç kullanamadim çok rahatsız etmişti beni sizde denemelik 1 tane alıp öyle karar verin bence
Gulll00 Mervecvk94 e bebekten aldim sutyeni 2 cesitini de. Cok rahat. Ama atlet almadim bedenleri cok kucuktu rahat edemezdim
Aslanmom1 Mervecvk94 ben ebebekten 2 tane kapsız 1 tane kaplı emzirme sütyeni aldım ama atleti almadım. İncelediğimde çok rahatsız gibi duruyorlardı