Ftmnur11 Bacak arasinin gorundugu bi ultrason goruntusu gerekiyor tahmin etmek icin :) bas ve govdeye bakip tahmin etmek bile imkansiz bence :) Gorenler bu yuzden cvp yazmiyor Benimde bi fikrim olamadi.saglikla gelsin :)
Melosum34 Ftmnur11 ben bu ultrason kağıdını aldım diye şükür ediyorum normalde hiç vermiyorlar 😃hani kese kafa yapısı falan bakıyorlar ya bazıları ondan attım 15 haftalık doktorlar hiç bişey demedi daha 😊
Ftmnur11 Melosum34 gonlunuzdekini nasip etsin rabbim insallah Doktorlarda garip 15 hftalik olmus cocuk nasil bisey soylemez hayret Baska bi doktora gitseydiniz ben meraktan duramazdim 😅
Ftmnur11 Melosum34 Melosum34 benimde bi oglum var bende kiz istiyorum rabbimden Hayirlisini sagliklisini gonlumuzdekini nasip etsin cumlemize insallahh
Melosum34 Ftmnur11 duramıyorum zaten çok merak ediyorum 9. Haftadan beri aldığım ilk ultrason resmî oda alt kısmı görünmüyor bilerek yaptıklarını düşünmeye başladım artık çünkü cinsiyet soruyorum cevap yok ultrason da çocuğun alt kısmı görünmüyor süpriz olsun istiyorlar herhalde 😂😂