Merhaba arkadaşlar, sorumun cvbını doktorlardan bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım ama endişeliyim.
Uzun zamandır dişim ağırıyordu. Yani bu 2. Trimester girdiğimden beri diş ağrım çok şiddetlendi geceleri uyutmaz gündüzleri dinmez Allah’a yalvardım artık allahım lütfen dinsin yeter artık dedim resmen gözümden yaş geliyor o derece rahatsız edici. Dişim kırık ordan et şişmiş çok ağrı yapıyor kanal tedavisi gerekliymiş doktor agumentin antibiyotik ve parol yazmış parolu eledim hayatta fayda ettiğini 2 dk bile ağrıyı kestiğini görmedim. Hamilelikte agumentin antibiyotik kullanan varmı doktor bebeğe sakıncası olmadığını söyledi mi? İlk kızımda hiç böyle şikayetim yoktu. 2 gebeliğim 2. Trimester den beri çok şiddetli diş ağrım var. Yardımcı olırmusunuz başına gelenler. İlk diş acile gittiğimdede amoklavin yazmıştı ama doktoruna sor önce dedi bende almadım ilacı.doktor Muaynem geçti sormayı unuttum diş ağrısnı daha 2 haftam var ve bu acıya dayanamam artık çok sancılı içsem ne olcak antibiyotik netten araştırdım sankıncası yoktır kullanılanilir yazıyor Agumentin için.