Herkese merhabalar daha önce başlıklar açmıştım bebeğim iri diye cumartesi 2 cm açılmam vardı. Açılmam çoğalsın diye her akşam sıcak duş aldım keza Salı saat 22 civarı kasılmalarım ve biraz sancım oldu ama çok hafif. Ancak alt bölgede aşırı baskı vardı ve beyaz akıntı içinde kanama gördüm ve açıklığımı kontrol ettirmek için acile gittim (özel hastane) açılmam 4 cm kadardı. Hemen nst ye bağlandım sancım vardı ama bebeğin kalp atışları azalma gösteriyordu. Hatta nst cihazı bi ara alarm bile verdi. Ebe hemşire çok soğuk kanlıydı bizi panikletmedi sorun olduğunu anlamamamız için ama o sırada bir telefon trafiği vardı. Her şeyi o kadar hızlı yaptı ki sağ olsun. Hemen doktorum hastaneye gelmek üzere yola çıktı saat 02.00 civarı oluyor bunlar tabi. Spinal anestezi oldum anestezi iğnesini vs hiç hissetmedim operasyonu da hissetmedim 03.08de bebeğim boynuna kordon dolanmış halde doğdu. Düşünüyorum sabahı bekleseydim belki neler olacaktı Allah korusun. Çok şükür ağlamasını duydum ebe bebeğimi hazırlarken benim operasyonum da tamamlandı ve odamıza geçtik. İlk yürüyüşte sonrasında tuvalete çıkmada(küçük olan için ) bir sıkıntım olmadı şu an kendim geziniyorum çok şükür. Sadece sütüm gelmiyor neler yapmalı bilmiyorum. 2-3 güne gelir dedi doktorum ama tavsiyeniz varsa her öneriye açığım. İlk bebeğim de emme refleksi yoktu içimde kaldı bunu bari emzirmek istiyorum inşallah. Tüm gebelerin ve gebe kalmak isteyenlerin Allah yardımcısı olsun