aysegul2812 Deryadry benim de düşük çıktı bu ay ilaç dozunu ayarladı doktor endokrine gidiyorum 3 hafta da bir
muphem Deryadry 0.050 çıkmış benim sonucum da… doktor 18. Haftada bi daha bakılsın demişti. Duruma göre bi şeyler yapacak herhalde
Nur0653 Deryadry bnmde düşük çıktı her ay kan veriyorum takip ediyorlar ilaç vermediler geçen ay bana degerlerin normale dönüyor güzel dedi iyot damla verdi hergun bir damla onu kullanıyorum
Ayseguller Benim de çok düşüktü. Takip önerdi doktorum sadece. İlk aylarda olabiliyormuş. Yüksekliği asıl sıkıntı. Onda hemen başlanıyormuş ilaç. Ben kullanmadım 4.ayda geçti normale döndü. Ama aşırı halsizlik çarpıntı vs yapıyordu
aysegul2812 Deryadry 18.haftamız bitmek üzere yani mutlaka bi endokrine gitmelisiniz ben zaten tiroid hastasıyım gebelikten önce de yani doktor tiroid değerini belli bir oranda tutmak bebek için çok önemli demişti o yüzden 3 hafta da bir kontrole gidiyorum
Babyloadinggg Merhaba benimde 0.536 çıktı değerim. Kadın Doğum doktoru guatr var endokrinolojiye yönlendirdi. Telaşlandım biraz açıkçası bi sıkıntı olur mu.
Ayseguller Babyloadinggg haftanız önemli. Genellikle 12-16 arası düzeliyor ama guatr şüphesidir normalde. Benimki hamilelik kaynaklı oldu sonrasında gecti. Cok düsüktu. Benim gitme imkanım olmamisti endokrine. Daha da duzelmeseydi gidecektim 12.haftadan sonra
Deryadry Babyloadinggg bana ilk üç ay düşük çıkması normal dedi doktorumuz.13. Haftada tekrar test vereceğim duruma bakılacak.Sizin benimkinden yüksek,sizinki de kendiliğinden düzelir inşallah üç ayın sonunda